KONSULTUTHYRNING

Skulle du ha anställt din nya medarbetare igår? Under tiden våra rekryteringskonsulter hittar den långsiktiga lösningen på ditt behov, erbjuder vi tillfälliga och kvalificerade medarbetare som kan vara din resurs under en pågående rekryteringsprocess.

I många fall börjar man som uthyrd konsult genom oss för att sedan bli anställd hos våra kunder. För oss är det bästa betyget vi kan få! Då har vi genomfört ett bra arbete samt överträffat våra kunders förväntningar.

Genom Wise Professionals, som KIMM är en del av, hyr vi ut handplockade och engagerade personer till din organisation. Uppdraget kan vara på kortare eller längre sikt men minimum på 2 månader.

Vi utgår från din specifika kravprofil och matchar det mot vårt eget nätverk av konsulter eller attraherar via annons och sökning. Vi agerar snabbt, säkert och professionellt för att på bästa möjliga sätt hjälpa dig till den bästa lösningen oavsett om det rör sig om en akut vakans eller komplettering av kompetens.

När vi har sammansatt en relevant kravprofil med dig kan du luta dig tillbaka i trygg förvissning om att vi kommer att finna den eller de kandidater som bäst kommer att uppfylla eller överträffa dina förväntningar.

Hyra och övertag - prova först och köp sen

Går du i rekryteringstankar men är inte riktigt säker på att du vill ta steget att anställa? Vi löser det åt dig genom att leta upp den bästa konsulten för uppdraget som du sedan hyr av oss.

Känner du att du vill låta inhyrningen övergå i en tillsvidareanställning är det så klart möjligt. För oss är konsultövertag den bästa kvalitetsstämpeln och en bekräftelse på att vi gjort rätt.

Senast tillsatta

  • Com Hem söker kommunikatör med projektledaregenskaper
  • Digital marknadsprojektledare med fokus på webb till DigitalRo...
  • Webbredaktör till EVRY
  • Marknads- och Kommunikationsansvarig till Svenska Livräddnings...