VÄLKOMMEN TILL KIMM!

KIMM hjälper dig att rekrytera till tjänster inom kommunikation, information, marknad & media. Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom just K-I-M-M och har därför både den kunskap och det nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden.

Tillsammans med dig tar vi fram den önskade kravprofilen. Vi går igenom dina behov, alla tänkbara krav samt identifierar det som är avgörande vad gäller utbildning, bakgrund och personliga egenskaper för att lyckas i den aktuella tjänsten. Vi skapar en förståelse för din verksamhet utifrån ett affärsmässigt perspektiv och skapar en långsiktig lösning genom att ta del av era framtidplaner. KIMM hittar rätt kandidat för dig utifrån vilken känsla och företagskultur som råder hos er.

Vi utformar en annons och hjälper dig samtidigt att hitta de rätta kanalerna att synas i. Självklart sätter vi upp en tydlig projektplan och sköter all administration kring denna. Efter ett par veckor presenterar vi 2-3 slutkandidater som du därefter intervjuar. Vi fullföljer alltid våra rekryteringar med hjälp av relevanta tester och referenstagningar.

En rekryteringsprocess hos oss tar mellan 4-6 veckor. Som en del av vår process följer vi upp efter en månad respektive fem månader. Då träffar vi både dig och kandidaten för att veta hur det har gått och för att hjälpa er ytterligare om ni är i behov av det.  Det tycker vi är roligt och vi är måna om våra relationer med både dig som kund och även våra kandidater!

Arbetsgivarvarumärket

Under en rekryteringsprocess blir ditt arbetsgivarvarumärke oerhört viktigt. Vi ser fram emot att förvalta ditt varumärke under rekryteringsprocessen och se till att det kommuniceras ut rätt och att alla kandidater får besked om hur processen framskrider. Det är viktigt för oss.

På KIMM arbetar vi med annonserad rekrytering i kombination med sökningar i våra närverk. Vi är övertygade om att det är den optimala metoden för att attrahera motiverade och kvalificerade kandidater. En annonserad rekrytering kan också stärka ditt varumärke.

Sex månaders garanti

Vi lämnar alltid en garanti på vårt arbete under sex månader efter genomförd rekrytering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, gör vi om jobbet helt utan kostnad.

 

 

 

Senast tillsatta

  • Com Hem söker kommunikatör med projektledaregenskaper
  • Digital marknadsprojektledare med fokus på webb till DigitalRo...
  • Webbredaktör till EVRY
  • Marknads- och Kommunikationsansvarig till Svenska Livräddnings...