BOLAGEN INOM WISE GROUP

KIMM är ett affärsområde hos Wise Professionals och en del av Wise Group AB, en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom HR, Rekrytering och Konsultuthyrning.

Här hittar du information om och kontaktuppgifter till våra systerbolag inom Wise Group.

Är du intresserad av att jobba hos någon av bolagen inom Wise? Välkommen in på vår karriärsida och läs mer.  

 

Wise Professional 

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Det gör vi tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.  

 EQonomy

EQonomy är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer.

 Wise IT

Wise IT är ett av Sveriges ledande kompetensförmedlingsföretag inom IT. Vi finns i hela landet och erbjuder tjänster inom personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. 

 Sales Only

SalesOnly är specialiserade på att rekrytera säljare och säljledning. Vi som arbetar på SalesOnly är alla framgångsrika säljare själva och vet vad som krävs för att skilja agnarna från vetet. Det finns många stjärnor där ute och SalesOnly är bra på att hitta de som lyser starkast!

 K2Search

K2 Search identifierar och rekryterar affärsorienterade nyckelpersoner till företag och organisationer i Sverige. Fokus ligger på search och headhunting av chefer, kvalificerade säljare och affärsorienterade specialister.

 Forte

Forte Executives erbjuder rekrytering och interim management till ledningspositioner inom svenskt näringsliv. Forte Executives erbjuder också tjänster inom såsom Second Opinion och styrelseutvärdering.

 Wise Consulting

Wise Consulting är Sveriges ledande konsultföretag inom HR. Vi är en affärspartner inom HR-consulting, Outplacement samt chefs- och medarbetarutveckling för kunder som har höga ambitioner med sin affär och därmed sina medarbetare.

 Capacitet

Capacitet arbetar med att utveckla ledare och chefer så att de kan använda sin fulla kapacitet i sina viktiga uppdrag.

 Edge HR

Edge HR hjälper företag och organisationer att arbeta effektivt och professionellt med HR-frågor. Detta gör vi genom att erbjuda webbaserade tjänster, HR-system samt seminarier och utbildningar inom HR och arbetsrätt. 

 Netsurvey

Netsurvey erbjuder medarbetar- och kundundersökning med fokus på företags lönsamhet och strategiska agenda. Undersökningen kan skräddarsys till ditt företags viktigaste utmaningar och satsningar just nu. Netsurvey hjälper dig att ta reda på medarbetarnas attityder och säkerställer ett framgångsrikt förbättringsarbete.

 Power Inside

Power Inside hjälper ambitiösa entreprenörer att skapa långsiktig och lönsam tillväxt.