Linnea Kontakta oss

OM KIMM

Roligt att du har hittat hit! Söker du nytt jobb? Eller letar du efter rätt person som ska få just ditt företag att lyfta? Har din nyckelperson just sagt upp sig eller har hen gått på föräldraledighet? Oavsett om du är kund eller kandidat så är du mycket välkommen till oss på KIMM. Du är i trygga händer, vi kan och hjälper dig gärna.

Vad är KIMM?

Ett affärsområde inom Wise Professionals, en del av Wise Group. Vi är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media.

Vilka är Wise Group?

En koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom Human Resources. Wise Group grundades 1991 och finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Borås, Malmö och Köpenhamn. Wise Group AB är noterade på OMX First North och sysselsätter cirka 500 personer.

Varför KIMM?

KIMM - står för kommunikation, information, marknad & media. Vi kom till eftersom vi har lyssnat på våra kunder och många av er har efterfrågat en samarbetspartner som förstår just er och vet vad man ska tänka på när man ska hitta personer till tjänster inom just kommunikation, information, marknad & media.