REFERENSER

Vi är stolta över att ha nöjda kunder och kandidater. Våra kunder uppskattar vårt sätt att förstå sammanhang, förstå affärer och kulturer i olika organisationer. Våra kandidater brukar uppskatta vårt engagemang och vår tydliga kommunikation. Vi står gärna till tjänst med specifika referenser som vittnar om att vi håller det vi lovar. En del av dem går att läsa här nedan.

”Anna var ett rent nöje att arbeta med. Från början till slut var hon effektiv, tydlig och mycket proffsig. Jag hölls fullt uppdaterad genom hela processen. Den bild jag som kandidat fick av min blivande arbetsgivare stämde helt överens med verkligheten.”

KANDIDATER
Janett Broms

”Jag är otroligt stolt över de rekryteringar som jag haft glädjen att göra tillsammans med Ann-Christine Stafwerfeldt och Anna Jeppson Blomberg på KIMM/Wise. Tack vare en proffsig process som säkrar både rätt kompetens och personlighet som stämmer med just vår kultur har vi anställt två riktiga stjärnor i min enhet som går från klarhet till klarhet här hos oss. Som uppdragsgivare upplevde jag också att såväl våra som kandidaternas bästa togs om hand på ett bra sätt.”

KUNDER
Malin Forkman Chef Kommunikationsutveckling, Systembolaget

”Jag är imponerad av den noggrannhet KIMM/Wise visade genom hela rekryteringsprocessen. De lämnade verkligen ingenting åt slumpen utan följde upp alla intervjuer, tester och möten på ett mycket professionellt och bra sätt.

När jag sen fick erbjudandet om jobbet kände jag mig väldigt trygg med att både jag och min nya arbetsgivare gjorde rätt val.”

”Av någon anledning låter det lite klyschigt, men det är helt och hållet sant. Jag har sagt ovanstående till många jag pratat med och folk jag träffar som jobbar med rekrytering.”

KANDIDATER
Mario Frost, Webbansvarig Barncancerfonden

"Jag fick ett mycket professionellt bemötande av KIMM när jag sökte till mitt nuvarande konsultuppdrag. Det jag uppskattar mest är den snabba återkoppling och återkommande uppdateringar under ansökningsperioden. Dessutom uppskattar jag den uppföljning som KIMM gör löpande i samband med mitt uppdrag."

Konsulter
Robert Haecks, Kommunikatör, Ledarna

”Vi är mycket nöjda med en kvalitativ process, tillgängligheten till er och servicegraden. Vi har fått bra kandidater och hoppas de är lika bra framöver i vår verksamhet.”

KUNDER
Lise Bergh Generalsekreterare, Amnesty International, Swedish section

"Rekryteringsprocessen med Anna på KIMM/Wise var faktiskt ett riktigt nöje. Jag fick ett proffsigt, trevligt och peppande bemötande av Anna med inställningen att skapa en så komplett bild av och med mig. På så sätt blev processen även utvecklande för mig som person. När jag till sist blev erbjuden jobbet kände jag att min nya arbetsgivare visste precis vem de anställde."

KANDIDATER
Elisabeth Lundgren

Vi har utvecklat vår organisation genom att rekrytera ett flertal nyckelpersoner de senaste två åren och vi har anlitat KIMM/Wise Professionals samtliga gånger. KIMM/Wise Professionals har tagit fram kandidater som förutom sin höga kompetens även passar vår organisation kulturellt och värderingsmässigt perfekt. Som kund är man alltid fullt uppdaterad på hur processen löper och tidplanerna hålls alltid. Upplägget av deras process är väldigt bra; rätt saker görs i rätt ordning och på ett rätt sätt. Flera kandidater har under intervjuerna sagt att de upplever rekryteringsprocessen som otroligt snabb och professionell och den positiva upplevelse kandidaterna har av oss genom KIMM/Wise Professionals är viktig för vårt arbetsgivarvarumärke.

KUNDER
Maria Hernandez HR-chef, Life Europe AB

”Vi har anlitat KIMM/Wise för ett antal rekryteringar senaste året, och varje enskild rekrytering har de genomfört på ett mycket professionellt sätt. Vår kundansvarige, Tanya Lennholm, har på ett imponerande sätt satt sig in i vår affär, kultur och värdering, och därmed lyckats rekrytera helt rätt personer både i form av erfarenhet, kompetens och personlighet. Vi har ett fortsatt behov av att rekrytera och kommer tveklöst att använda KIMM/Wise för detta.”

KUNDER
Lars von Sivers Lindmark, Country Manager, Genworth Financials

"Jag har samarbetat med KIMM/Wise både som kandidat och som kund och är mycket nöjd med bemötande, genomförande och resultat. Samtliga medarbetare jag har träffat är kunniga och professionella."

Konsulter
Bernd Schmitz, Kommunikationschef, Eniro Group

"Vår kontaktperson Ann-Christine Stafwerfeldt på KIMM/Wise Professionals har visat ett mycket professionellt bemötande och varit till stor hjälp vid vårt specifika behov av att hitta rätt kandidat till en av våra största kunder.

Processen var tydlig och klar och både vi som företag och den kandidat vi rekryterade är mycket nöjda. Ann-Christine underlättade enormt den krävande processen för att hitta rätt kandidat åt oss och vi kunde därmed fokusera på vår leverans gentemot våra kunder.
Vi ger våra varmaste rekommendationer till KIMM/Wise Professionals och Ann-Christine."

KUNDER
Eva Cassel, Service Delivery Manager Xerox Global Document Outsourcing

"Det som utmärker KIMM/Wise är att deras Rekryteringskonsulter tar sig tid att sätta sig in i kundens behov och är skickliga på att formulera vilka kvalifikationer och egenskaper som efterfrågas för en specifik tjänst.”

KUNDER
Åsa Sundqvist Olsson VD, Husbyggnadsvaror HBV Förening

”KIMM/Wise hanterade hela rekryteringsprocessen på ett proffsigt sätt. Jag fick all information jag behövde och viktiga förklaringar till de olika processerna, vilket var ett stort stöd för mig som kandidat. Jag tycker att KIMM/Wise hjälpte mig så att jag kunde ge mitt bästa och nu är jobbet mitt!”

KANDIDATER
Emma Blom, MD Patchwork New Media

”Vår rekrytering av en Projektledare för Marknad och Kommunikation till Enjoy Wines & Spirits AB är vi mycket nöjda med! Hela processen genomfördes på ett riktigt kompetent sätt och som ingav förtroende för ax till limpa. Den rekryterade personen har levt upp till och även överträffat vår förhoppning vilket för oss står för det högsta betyget.”

KUNDER
Wilhelm Schultz, Deputy MD/Brand Manager Enjoy Wine & Spirits AB

”Jag är väldigt nöjd med min rekryteringsprocess hos KIMM/Wise. De har duktiga rekryterare som är bra på att hitta rätt kompetens till rätt tjänst. Jag upplevde att de har ett stort intresse för sina kandidater och håller en informerad och uppdaterad om processen.”

KANDIDATER
Linnea Borgström, Marketing Coordinator, Viacom International Media Networks

"Genom KIMM:s professionella och väl förberedda upplägg kom jag snabbt in i rollen som konsult. De fick mig att både känna mig som en i gänget på Wise samtidigt som jag kände stort engagemang för att jag även skulle bli en i gänget där jag hade mitt uppdrag. Wise/KIMM är för mig personligt och professionellt i en skön mix!"

Konsulter
Lisa Hellberg, Projektledare Marknad, Röda Korset

”Jag upplevde att rekryteringsprocessen med KIMM/Wise fungerade mycket bra. Jag hade stort stöd och de var alltid tillgängliga och med sina erfarenheter och kompetens hjälpte de mig att fatta rätt beslut.”

KUNDER
Jenny Frisk, Director Marketing, Youth & Music Northern Europe Viacom International Media Networks Northern Europe