Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital insamlingskommunikatör till Naturskyddsföreningen

Vi söker en Digital insamlingskommunikatör som brinner för digital insamling och som helhjärtat vill jobba för att Naturskyddsföreningen får kraft att rädda vår planet.

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation – med högt förtroende och stort ideellt engagemang kämpar vi för natur och miljö. Kärleken till naturen går hand i hand med kärleken till människan. Vi på Naturskyddsföreningen vill att alla medarbetare känner det – varje dag. Tillsammans skapar vi kraft att förändra.

Nu söker vi en Digital insamlingskommunikatör som brinner för digital insamling, webb, sociala medier och som helhjärtat vill jobba för att Naturskyddsföreningen får kraft att rädda vår planet.

RollenNaturskyddsföreningen ligger långt fram när det gäller digital kommunikation och vi har höga ambitioner för vår insamling i digitala kanaler. Du kommer att arbeta i ett team av kreativa kommunikatörer som skapar folkbildande, engagerande och opinionsbildande material om Naturskyddsföreningens verksamhetsområden, med stor tonvikt på digitala kanaler.

Ditt uppdrag är att omvandla våra starka natur- och miljöbudskap till effektiv digital kommunikation utifrån våra insamlings- och mobiliseringsstrategier. Du kommer in i en spännande utvecklingsfas, under det närmaste året kommer vi bland annat utveckla en helt ny webbplats.

Bakgrund

  • 2-4 års erfarenhet av att kommunicera i digitala kanaler, gärna inom insamling eller e-handel
  • Vana att följa, sammanställa och dra slutsatser av digitala kampanjer
  • Erfarenhet av SEM och annonsering i digitala kanaler
  • Du är van att arbeta med e-postmarknadsföring
  • Van och kreativ skribent som förstår hur en text och bild påverkar olika mottagare

Om du dessutom kan använda din marknadsföringskompetens för att skapa lust att agera, bygga engagemang och mobilisera ideell kraft, och har erfarenhet av ideell sektor eller annat ideellt engagemang – då kan du vara en ”perfect match”.

Tjänsten är placerad på vårt rikskansli på Södermalm i Stockholm och i rollen rapporterar du till vår Digitala strateg.

Om NaturskyddsföreningenNaturskyddsföreningen är en ideell och partipolitiskt obunden miljöorganisation. Vi är en växande organisation med 224 000 medlemmar. Föreningen finns i lokalföreningar och länsförbund över hela landet. Tillsammans kämpar vi för att jorden ska vara lika fantastisk för våra barn som för oss. Kärleken till naturen är vår drivkraft. Läs mer på www.naturskyddsforeningen.se

Naturskyddsföreningen jobbar för att bli en arbetsplats där vi anställda har en stor bredd av perspektiv och erfarenheter. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering.

För fackliga frågor, vänligen kontakta:   
Saco: Anna Krusic 08-702 65 53 anna.krusic@naturskyddsforeningen.se
Unionen: Carina Grave-Müller 08-702 65 47 carina.grave-muller@naturskyddsforeningen.se

Intresserad?I den här rekryteringen samarbetar Naturskyddsföreningen med KIMM. 

Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 12 januari 2017. Ansökningar tas endast emot via www.kimm.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog ls@kimm.se eller på 08-555 290 00. Observera att under perioden 23 december – 2 januari tar processen semester, men det går fortfarande bra att ansöka under denna period. Ansökningar tas endast emot via www.kimm.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!