Skip to content

Rekrytera eller hyr en Creative Director

När det kommer till att stärka din organisation och ta den till nya höjder inom kreativ marknadsföring och kommunikation, finns det en central nyckelkomponent – en Creative Director. En Creative Director är hjärnan bakom de banbrytande kampanjerna, det innovativa varumärkesbyggandet och de engagerande visuella upplevelserna som ger din organisation en konkurrensfördel.

Att rekrytera en Creative Director behöver inte vara svårt!

KIMM är din partner när du söker en perfekt Creative Director för din organisation. Vår expertis inom rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation gör att vi kan erbjuda en bra och smidig process för att hitta den kreativa ledare som kommer att driva din verksamhet framåt. Lyckade matchningar är ingen slump!

Hyr en erfaren Creative Director med hjälp av KIMM

Vårt team av erfarna konsultchefer är specialiserat på att hitta och matcha rätt talang med rätt organisation. När du väljer att hyra en Creative Director med hjälp av KIMM, kan du vara säker på att du får en professionell och dedikerad individ med den rätta kompetensen och erfarenheten för att ta din marknadsföring till nästa nivå.

Träffsäker rekrytering av din nästa Creative Director

Vår unika approach till rekrytering innebär att vi inte bara letar efter kandidater som har rätt kvalifikationer, utan också de som passar perfekt in i din företagskultur och vision. Vi förstår att en Creative Director inte bara är en position, det är en nyckelfigur som kommer att forma din organisations framtid. Hens jobb blir inte bara den visuella identiteten utan också att sälja in arbetet till övriga organisationen.

Specialister på rekrytering inom marknad och kommunikation

Med lång erfarenhet inom branschen har KIMM etablerat sig som specialister på rekrytering inom marknad och kommunikation. Vi har byggt ett omfattande nätverk av talangfulla kreativa professionella som är redo att ta sig an nya utmaningar och leda ditt företag till framgång.

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta medarbetaren för din organisation

Vår passion är att hjälpa företag som ditt att växa och blomstra genom att koppla samman dem med toppkvalificerade Creative Directors. Vi förstår vikten av att ha rätt person på rätt plats, och vi är engagerade i att göra processen smidig och effektiv för dig.

Så om du är redo att ta steget mot en framgångsrik framtid inom marknadsföring och kommunikation, kontakta KIMM idag. Låt oss hjälpa dig att rekrytera eller hyra en Creative Director som kommer att vara en tillgång för din organisation och ta den till nya höjder av kreativitet och framgång.

Läs mer om våra tjänster här!