Skip to content

Executive Search

Vi rekryterar rätt ledare, till rätt position!

Att hitta rätt ledare till en marknadsavdelning kräver en specifik process. Läs mer om hur vi arbetar med just Executive Search!

Executive Search – så här går det till!

Genom KIMMs tjänst Executive Search arbetar vi för att säkerställa att ni hittar de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa just era mål.

Att rekrytera rätt ledare är en kritisk investering för en verksamhet. Vi kvalitetssäkrar processen där det gör mest skillnad – genom till exempel arbetspsykologiska tester, färdighetstester, bakgrundskontroller, referenser och strukturerade intervjuer. Det visar sig nämligen att i dessa fall kan man inte bara gå på magkänsla, utan processen gör verkligen skillnad för resultatet.

Med KIMM får du en partner som arbetar proaktivt för att säkerställa att ditt företag attraherar och rekryterar de bästa ledarna för din organisation.

När passar Executive Search?

Att rekrytera en ledande roll kräver en unik process. Förutom att göra specifika tester, kontroller och intervjuer innebär det även att man behöver rätt nätverk. Ta del av vår expertis och vårt stora nätverk av ledare och specialister genom att samarbeta med oss!

Saknar du rätt nätverk? Som specialiserad rekryteringsbyrå har vi på KiMM nätverket för att hitta rätt ledare inom Marknadsföring och Kommunikation.

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och har dedikerade specialister som dagligen arbetar med just detta.

En felrekrytering tar tid och kostar stora mängder pengar. Det vill vi bespara er.

Att rekrytera en ledande roll inom marknad och kommunikation kan vara en tidskrävande process. Med Executive Search sparar ni tid och resurser genom att låta våra experter hantera urvalsprocessen. Vi ser också till att urvalet blir mer träffsäkert.

Vi finns i hela landet!

Från Malmö till Göteborg och Stockholm, hör av dig till oss idag!