Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kampanjansvarig till Lernia

Till Lernia söker vi en driven Kampanjansvarig med fokus på digitala medier!

Till Lernia söker vi en Kampanjansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning eller anställning hos Lernia.

Ditt uppdrag Till Lernia söker vi en driven Kampanjansvarig med fokus på digitala medier för att stärka upp marknadsteamet som idag består av 11 personer. I rollen som Kampanjansvarig arbetar du med Lernias bemanningsdivision, som driver kampanjer för att säkra Lernias kandidatbehov och bygger företagets varumärke gentemot prioriterade målgrupper och nyckelkunder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Lernias inhousebyrå och externa byråer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll och kampanjer som syftar till att skapa en effektiv kundkommunikation. Tjänsten är nyinrättad och kommer att innebära omväxlande arbetsuppgifter. För att lyckas på allra bästa sätt är det viktigt att du alltid har kunden i fokus. Exempel på arbetsuppgifter är: 

  • Skapa landningssidor/ banners för webben, skriva målgruppsanpassade SEO texter till webbsidan. 
  • Ta fram nytt och förbättra befintligt marknadsmaterial, kreativa digitala kampanjer produktblad.  
  • Utveckla Lernias närvaro på sociala medier, digital annonsering och SEM/SEO. 
  • Vara beställare av olika byråtjänster; reklam, media och digitala byråer 

Din bakgrund Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom marknad/kommunikation och några års arbetslivserfarenheter från liknande tjänster. Vi lägger stor vikt vid att du är duktig på projektledning och koordinering samt att du har god känsla för skriven text, bild och layout. Det är meriterande om du har kunskaper i EpiServer, men inget krav. Tjänsten kräver att du obehindrat uttrycker dig professionellt i tal såväl som i skrift på svenska och engelska. 

Viktigt för att du ska trivas i rollen är att du har god förståelse för det digitala landskapet och digitala plattformar ur både ett tekniskt- och marknadsperspektiv. Vidare är det meriterande om du har förståelse för och erfarenhet av digitala köpprocesser.

Som person är du innovativ, ansvarsfull och strukturerad. Du värdesätter gott samarbete, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och målmedvetet. Du har modet att lyfta fram och genomföra dina idéer.  

Var hamnar du? Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag där du kommer att bidra till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och där företag kan växa och blomstra. Om du är intresserad av att vara med och skapa ett hållbart samhälle är detta rätt organisation för dig! 

När du blir en av oss 
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.  

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Vad händer sen? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal