Digital Strateg Till Viva Media

Uppsala Rekrytering

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Apply for this job By 11 December, 2018

These are some of the benefits the employer offers

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi tror på människor, vi tror på frihet och självstyre på individnivå utlöser kreativitet. För oss står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat, men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa landets nöjdaste kunder. För att nå dit är en förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare – de två går alltid hand i hand. Här är människan i centrum, kunden i centrum och jag i centrum, anledningen är vår resa som bolag men framförallt resan som person. Målet är att du ska utvecklas när du är här, varför du vill vara här, att du är på rätt jobb. Viktigast för oss är att du trivs och att du mår bra. Medarbetarnas utveckling stöds av våra värdeord: Passionerade lagspelare som tar ansvar.

Om rollen    

Rollen som digital strateg innebär att utveckla våra viktiga tjänster inom analys, rådgivning och insikt. Kundens resa är alltid i fokus – och du förstår vikten av att ge våra kunder rätt verktyg för att förstå var de är idag och hur de ska nå resultat. Som digital strateg kommer du arbeta med insikt ifrån marknad och affären, men även att hjälpa kunden genom en transformation. Detta innebär allt ifrån varumärkesplattform och strategi till optimering i kundens kanaler. Du lägger fokus på insiktsarbete i nu och dåläge för att hjälpa kunden att förstå vad de behöver förändra. Vi arbetar nära varandra i team och tillsammans skapar vi en strategi och en plan för genomförande av åtgärder.

Vi söker dig som har

  • Bred erfarenhet och förståelse för digitala kanaler
  • Relevant utbildning inom området
  • Du har tidigare erfarenhet från t ex. UX eller CX-arbete, arbetat som kundansvarig, eller som planer

Meriterande

  • Ansvarat för egna projekt
  • Erfarenhet från byråvärden eller större marknadsbyråer

Så här tror vi att du är  

Vi tänker att du är en kommunikativ person som är lyhörd och har förmågan att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du är passionerad i ditt arbete och vill hålla dig uppdaterad inom medievärlden. För att lyckas i rollen är du både idérik och har en förmåga att planera och driva ditt eget arbete i kombination med samarbete internt såväl som externt. Som person tror vi att du arbetar proaktivt, har en analytisk förmåga och förändrar snabbt och framgångsrikt ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter eller lösa problem. Du brinner för kunden, har sinne för affären och har alltid kundnyttan i fokus. För att vi ska trivas tillsammans uppskattar du en prestigelös miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också vad vid att arbeta självständigt.

Mer om Viva Media

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Viva har sin otroliga styrka. Vi tror att nöjda medarbetare som är passionerade lagspelare och vill ta ansvar är receptet för nöjda kunder. Viva Media ska därför vara ett bolag som präglas av en varm kultur inte kontroll. På Viva tror vi att hela människans styrkebatteri i kombination med disciplin och hårt arbete i slutändan är hemligheten för att lyckas, I allt vi gör vill vi skapa värde, med värdeskapandet tar vi ansvar och när vi gör det kan vi vara med och skapa en bättre värld.                                                                                                                      

Vill du veta mer?                                                                                                                         

Viva Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Vi är ett värdeskapande företag som drivs av att hjälpa företag att lyckas med deras digitala marknadsföring. Det gör vi genom strategiska och mätbara lösningar som ger ökad lönsamhet. Vårt mål är att vara våra kunders digitala affärspartner och oavsett medieval eller strategi alltid skapa ett mervärde. Vår expertis är att på djupet förstå kundens verksamhet och dess målgrupp, behov, utmaningar och målsättningar – sedan genomför vi målmedvetet allt från koncept och strategi till implementering och slutligen resultat

I den här rekryteringen samarbetar Viva Media med KIMM/Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast den 2018-12-5 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 11 December, 2018

Contact me for more information

Sabina Axelsson

Rekryteringskonsult, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 11 December, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Senior marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi är på en tillväxtresa och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med en senior marknadskoordinator. Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. SevenDay Banks affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter. Vi är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Application deadline: 29 December, 2018

Read more & apply

Chef Marknad & Kommunikation

Brinner du för marknadsföring, varumärke och digital utveckling? Gillar du system och teknik? Är du redo att gå in i en roll där du får möjlighet att både påverka, leda och utveckla? Är du en trygg och motiverande ledare med förmåga att agera i förändring och utveckling? Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Application deadline: 6 January, 2019

Read more & apply

PR-ansvarig till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som vår blivande PR-ansvarig för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Application deadline: 14 December, 2018

Read more & apply

Marknadskoordinator till ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.
Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. En av våra divisioner heter Infrastructure – vi är samhällsbyggare och arbetar inom infrastruktur, trafik- och samhällsplanering, byggnader, arkitektur, ljus- och ljuddesign, landskapsdesign och mycket mer. Vill du som blivande Marknadskoordinator för ÅF Infrastructure vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid?

Stockholm Application deadline: 14 December, 2018

Read more & apply