Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadsansvarig till Bonava

Gillar du förändring och vill agera i ett bolag som vågar att sticka ut och utmana branschen? Vi söker en marknadsansvarig som vill vara med och göra skillnad och har ett stort kundfokus.

Om företaget
På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Även om vi har skapat bostäder och bostadsområden sedan 30-talet, vet vi att det inte är något vi kan göra själva. Att skapa en fristad som står sig över tid, där historia skapas, barn växer upp och människor lever sina liv, kan man bara göra om man får lite hjälp från sina vänner. För oss symboliserar ordet ”Bo” hemmet, och ”Nav” den levande platsen runt omkring. Det är just det vi gör. Vi bygger inte bara hus, vi skapar hem och områden där människor lever sina liv.

Om rollen
Som marknadsansvarig på Bonava kommer du ansvara för att implementera och regelbundet revidera marknads- och aktivitetsplan utifrån den beslutade marknadsstrategin för projektet. I rollen ansvarar man för att driva varumärkes- och kundperspektivet i all kommunikation, samt att som projektledare vara delaktig i konceptutvecklingsarbetet i projekten. Du rapporterar till Marknadschef och tjänsten är placerad på vårt kontor på Kungsholmen.  

Exempel på arbetsuppgifter

  • Planera och säkerställa genomförandet av aktiviteter, marknadskommunikationen inklusive PR.
  • Säkerställa att medieplan och marknadsmaterial tas fram.
  • Följa upp resultat av marknadsinsatser.
  • Ansvara för överenskommen marknadsbudget samt uppföljning.
  • Ansvara för att kundlöfte och social hållbarhet kommer fram i marknadsaktiviteter och marknadskommunikation.
  • Produktion av nyhetsbrev och säkerställa framtagande av säljmaterial.

Vi söker dig som har

  • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs eller IHM.
  • Samlat på dig minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom projektledning och marknadsföring.
  • Erfarenhet av att samarbeta med externa byråer och vara en kravställare till dessa.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Office-paketet, Adobe, Photoshop, E-mail marketing system
  • Meriterande om du har branscherfarenhet samt även säljdrivande erfarenhet av KPI-styrning.
  • Meriterande med B-körkort

Så här tror vi att du är
Du är en affärsorienterad, prestigelös och proaktiv projektledare som snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. I tjänsten reser du ca. 1 dag i veckan till våra kontor i Uppsala eller Linköping.

Vi ser dig som en social person som tycker om att samarbeta för att nå dina mål. Vi är ett team på 13 personer på vår marknad och kommunikationsavdelning som hjälper varandra, uppmuntras att komma med nya förslag och utmanas för att bli ännu bättre. Därför ser vi gärna att du är både initiativrik och ansvarstagande som person.

Mer om Bonava
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se

Vad händer nu?  
I denna rekrytering samarbetar Bonava med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se eller Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-02-25. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal