Marknadsansvarig

Göteborg Rekrytering

Som marknadsansvarig på Academedia bidrar du till att ungdomar förverkligar sina drömmar.
Här stöttar du skolorna genom att planera, implementera och genomföra marknadsaktiviteter.

Du tycker om att kommunicera, förankra och skapa relationer. Är grym på struktur, prioritering, strategisk och en driven doer.

Apply for this job By 26 February, 2019

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 15 300 medarbetare på våra drygt 655 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Marknadsavdelningen inom AcadeMedias gymnasiesegment har till uppgift att öka attraktiviteten hos AcadeMedias varumärken och enheter. Vi är ett stöd för våra verksamheter och ska vässa genomförandet av marknadsaktiviteterna i alla led genom analyser, utbildningar och spridning av best practice. Vi utgår från AcadeMedias strategiska riktlinjer och skapar effektivitetsvinster avseende kvalité, tid och kostnader genom att ha gemensamma processer och tydliga gränsdragningar.

Nu söker vi en Marknadsansvarig till Göteborg som ansvarar för att respektive varumärkes marknadsarbete utgår från varumärkesplattform samt följer segmentets marknadsprocess.

Arbetsuppgifter

  • Medverka i framtagande, implementering och uppföljning av strategier för varumärkena.
  • Producera årlig marknadsplan för respektive varumärke.
  • Ta fram en budget och hantera den löpande uppföljningen.
  • Planera, genomföra och följa upp beslutade marknadsaktiviteter.
  • Stödja skolorna i det lokala arbetet med att stärka skolans attraktivitet.
  • Utveckla och säkerställa att varumärkenas profil efterlevs i samtliga kanaler.
  • Samla in, analysera och presentera löpande resultatuppföljning.

Du som söker
Som person är du driven, relationsskapande, positiv och gillar struktur. Är vass på projektledning, planering och självgående. Du tycker om att hålla i presentationer och att entusiasmera. Samtidigt som du jobbar konceptuellt, strategiskt med tyngd på operativ.

Utbildning

Universitetsutbildning Handels, Media & Kommunikation, Berghs eller motsvarande utbildning.

Heltid och tillträde så snart som möjligt. Placering Göteborg.

Mer info

Låter det intressant och som något för dig? För mer info maila till rekryteringskonsult Patricia Adolfsson, patricia.adolfsson@wise.se

Skicka din ansökan till kimm.se. Du behöver bara skicka in CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 26 February, 2019

Contact me for more information

Patricia Adolfsson

Apply for this job!

We need your application by 26 February, 2019

Apply for this job

More available jobs

Digital Specialist till Nobina

Nobina – Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik

Många säger sig göra det, men vi kan backa upp påståendet: Vi jobbar med marknadsföring som gör skillnad. Varje gång vi får en person att välja bussen istället för bilen gör vi en insats för miljön, trafikbeläggningen och folks privatekonomi. Nobinas Inhousebyrå gör kampanjer åt SL, Västtrafik, Skånetrafiken samt Nobinas eget varumärke och innovationsavdelning, Nobina Technology, som utvecklat världens första självkörande bussar i linjetrafik.

Stockholm Application deadline: 6 March, 2019

Read more & apply

Junior copywriter till APSIS i Malmö

Med ledorden enkelt, personligt och skalbart går APSIS i bräschen för att leverera innovativa lösningar inom digital marknadsföring till över 4,000 kunder runtom i världen.

Vi söker för APSIS räkning en kreativ och operativ junior copywriter på deltid som kan stötta marknadsavdelningen i löpande projekt och med ad hoc textproduktion. Vi ser gärna att du är tillgänglig snarast möjligt då APSIS har ett omgående behov.

Skåne Application deadline: 24 February, 2019

Read more & apply