Marknadsansvarig till Eurocommercial

Stockholm Rekrytering

Känner du till Hallarna i Halmstad, Bergvik i Karlstad och Elins Esplanad i Skövde? Det är vi på Eurocommercial som står bakom dessa omtyckta handelsplatser. Nu vill vi bli ännu bättre i vår marknadsföring och kommunikation och söker dig som tillsammans med oss vill skapa de bästa förutsättningarna för detta. Hos oss får du möjlighet att jobba med 7 starka regionala varumärken. Visst låter det fantastiskt!

Apply for this job By 27 March, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Handelsplats för 2 miljoner kunder!
Som Marknadsansvarig kommer du att ha en central roll hos oss på Eurocommercial med målet att göra vår kommunikation ännu bättre! Ditt uppdrag är att skapa en överblick vad på Eurocommercial gör för marknad, kommunikation och PR-aktiviteter idag på lokal/regional nivå idag och sedan arbeta för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra respektive kommunikatörer som arbetar ute i landet. Till hjälp har du en marknadsplan och kommunikationsplan och utifrån dessa vill vi att du utvecklar, utvärderar och skapar nya samarbeten samt coachar våra kommunikatörer i att uppfylla och följa den övergripande planen. Vi vill gärna ha din input på vad vi kan förbättra och att du hittar, lyfter och skalar upp framgångsrika projekt och göra dem delbar med kollegorna i övriga landet. Även att du lyfter bort det som inte går bra eller inte driver kunder till våra handelsplatser. Tanken är inte att centralisera all kommunikation men optimera de insatser som görs, lyfta upp bra exempel och skala dessa på fler orter.

Vi önskar även att du tar hand om Eurocommercial:s varumärke riktat till B2B och IR samt agerar kommunikationsstöd till HK. Här finns en del att ta tag i och vi vill att du hjälper oss prioritera vad vi bör satsa på först och att aktiviteterna förhåller sig till koncernens önskemål och direktiv.

Du kommer att utgå från huvudkontoret vid Hötorget i Stockholm och rapporterar till Sverigechef, men eftersom det är lokalt vi känner våra kunder bäst innebär det att du kontinuerligt kommer att resa från Gävle i norr till Kristianstad i söder och träffa våra kommunikatörer för att lyssna in och stötta upp. 

Din profil
För att du ska ha de bästa förutsättningarna att trivas hos oss, och i rollen, så tror vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation, varumärkesarbete eller liknande med fokus på kundattraktion. Du har erfarenhet av att samarbeta med och kravställa byråer likväl som du är operativ i ditt arbete och kan både strukturera upp en contentplan såväl som att skriva och publicera på webb och sociala medier. Tjänsten är bred och du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så vi ser att du trivs med att koordinera och driva projekt framåt. Du är van att arbeta med varumärken utifrån målgrupp och här får du möjligheten att utveckla lokalt redan starka varumärken. 

Våra kunder är alltid i vårt fokus och du ansvarar även för kundundersökningarna så aktiviteterna vi gör matchar det kunderna faktiskt önskar och förväntar sig. Hur ortens redan välbesökta handelsplatser skall attrahera ännu fler och framför allt få de att berätta för grannarna vart de ska handla! Sådant vet du!

Bergvik Sveriges Bästa Köpcentrum två år i rad
Eurocommercial Properties är ett nederländskt fastighetsbolag som äger köpcentra och gallerior i Belgien, Frankrike, Norra Italien och Sverige. Bolaget bildades 1991 och är börsnoterat på NYSE Euronext i Amsterdam. I Sverige finns vi på 8 orter och på den lokala orten är det starka varumärken med totalt ca 2 milj personer i upptagningsområdet som gör 23 miljoner besök årligen. Läs gärna mer om oss HÄR

Låter det som en roll för dig?
Vill du veta mer om rollen eller Eurocommercial är du välkommen att höra av dig till KIMM som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Kontakta gärna Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se eller Malin Clavering på mc@kimm.se

Vi ser fram mot din ansökan via www.kimm.se senast 2019-03-27 pga GDRP tar vi tyvärr inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Välkommen!

Apply for this job By 27 March, 2019

Contact me for more information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 27 March, 2019

Apply for this job

More available jobs

Content & Social Media Manager, E.ON B2C

E.ON är inne i en spännande förändringsresa som berör oss alla. Den handlar om vår framtid – en dramatisk omställning mot hållbarhet och utveckling av ny energi. Tänk att få vara en del av att utveckla det nya framväxande energilandskapet. Att på riktigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Känns det som en utmaning som du går igång på? E.ON B2C söker nu en Content & Social Media Manager.

Stockholm Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

Projektledare Marknad

Är du van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Är du den som har koll på allt från att skapa inbjudningar, anmälningar och agendor till resebokningar, teknik och kontakt med samarbetspartners? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Projektledare på Marknadsavdelningen hos Klövern AB. Med start omgående och ett år framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Stockholm Application deadline: 1 April, 2019

Read more & apply

Content Manager till Nordax Bank

Nordax, är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en Content Mananger. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 4 April, 2019

Read more & apply

Traffic Acquisition Manager på Nordax Bank

Nordax, som är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en senior och laddad Traffic Acquisition Manager. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 17 April, 2019

Read more & apply

Webbredaktör för korttidsuppdrag hos myndighet

Till en myndighet i Stockholm söker vi en redaktör för digitala kanaler. Det här är ett uppdrag med omgående start och fram till sista maj. Dina arbetsuppgifter handlar om att samordna och publicera innehåll på myndighetens hemsida.

Stockholm Application deadline: 24 March, 2019

Read more & apply