Webbredaktör för korttidsuppdrag hos myndighet

Stockholm Konsultuppdrag

Till en myndighet i Stockholm söker vi en redaktör för digitala kanaler. Det här är ett uppdrag med omgående start och fram till sista maj. Dina arbetsuppgifter handlar om att samordna och publicera innehåll på myndighetens hemsida.

Apply for this job By 24 March, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till en myndighet i Stockholm söker vi en redaktör för digitala kanaler. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start och fram till sista maj 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Ditt uppdrag
Du blir en del av myndighetens webbredaktion som är en del av kommunikationsavdelningens enhet för press och digitala medier. I ditt uppdrag som Webbredaktör kommer du att samordna och publicera innehåll på myndighetens hemsida, mindre textbearbetning kan förekomma. Arbetsuppgifterna blir att

  • arbeta med systemförvaltningen av hemsidan (i nära samverkan med innehållsförvaltaren, övriga digitala kommunikatörer samt infrastrukturenheten)
  • samt i viss utsträckning bistå innehållsförvaltaren för den externa webbplatsen

Din bakgrund
Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen inom media- och kommunikationsvetenskap eller systemteknik. Du har ca två års erfarenhet av att arbeta med förvaltning av och innehåll i digitala kanaler. Du har med fördel kunskaper i EPI-server, Jira och Google Analytics. Tidigare arbete inom en myndighet är meriterande. Vi tror att du trivs med att jobba i team, att du är initiativrik och självgående.

När du blir en av oss 
Som konsult hos KIMM & Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM & Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.   

Vad händer nu? 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se, eller Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 24 March, 2019

Contact me for more information

Lisa Andelius

Lisa Andelius

Apply for this job!

We need your application by 24 March, 2019

Apply for this job

More available jobs

Content & Social Media Manager, E.ON B2C

E.ON är inne i en spännande förändringsresa som berör oss alla. Den handlar om vår framtid – en dramatisk omställning mot hållbarhet och utveckling av ny energi. Tänk att få vara en del av att utveckla det nya framväxande energilandskapet. Att på riktigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Känns det som en utmaning som du går igång på? E.ON B2C söker nu en Content & Social Media Manager.

Stockholm Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

Projektledare Marknad

Är du van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Är du den som har koll på allt från att skapa inbjudningar, anmälningar och agendor till resebokningar, teknik och kontakt med samarbetspartners? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Projektledare på Marknadsavdelningen hos Klövern AB. Med start omgående och ett år framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Stockholm Application deadline: 1 April, 2019

Read more & apply

Content Manager till Nordax Bank

Nordax, är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en Content Mananger. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 4 April, 2019

Read more & apply

Traffic Acquisition Manager på Nordax Bank

Nordax, som är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en senior och laddad Traffic Acquisition Manager. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 17 April, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig till Eurocommercial

Känner du till Hallarna i Halmstad, Bergvik i Karlstad och Elins Esplanad i Skövde? Det är vi på Eurocommercial som står bakom dessa omtyckta handelsplatser. Nu vill vi bli ännu bättre i vår marknadsföring och kommunikation och söker dig som tillsammans med oss vill skapa de bästa förutsättningarna för detta. Hos oss får du möjlighet att jobba med 7 starka regionala varumärken. Visst låter det fantastiskt!

Stockholm Application deadline: 27 March, 2019

Read more & apply