Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikationsansvarig till Systecon

Nu söker vi en Kommunikationsansvarig som är van att arbeta självständigt, är initiativrik och kan hitta möjligheterna att utveckla Systecon som varumärke genom kommunikation. Du kommer få arbeta i ett härligt team med varierande arbetsuppgifter, både strategiskt och operativt. Skicka in din ansökan, vi är nyfikna på att veta mer om dig!

Till Systecon söker vi dig som vill gå in som interim kommunikationsansvarig. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start omgående. Uppdraget beräknas att pågå i 6 månader och är placerat på Systecons kontor i centrala Stockholm.

Nu söker vi en Kommunikationsansvarig som är van att arbeta självständigt, är initiativrik och kan hitta möjligheterna att utveckla Systecon som varumärke genom kommunikation.

Vad blir ditt fokus?
I rollen som kommunikationsansvarig kommer du att fokusera på att definiera varumärket och kommunikationen mot externa målgrupper. Du kommer få möjligheten att påverka och sätta en prägel på hur Systecon arbetar med sin kommunikation och synlighet på marknaden.

Du kommer att ansvara för kommunikationen och ingå i teamet som arbetar med försäljning/produkt. Rollen kommer att ansvara för bolagets marknadsföring och kundaktiviteter, digital strategi, hemsidan, målgruppsanpassning av bolagets budskap, skapa nytt och uppdatera befintligt content samt koordinera aktiviteter/event/kurser.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sköta/äga Systecons hemsidor (.com .uk .aus)
  • Uppdatera webbsidan
  • Goda kunskaper inom CMS, SEO & CMR
  • Erfarenhet från email-marketing och gärna från eMarketeer
  • Strukturera partner/dotterbolagens kommunikation mot marknaden
  • Varumärke – äga, utveckla och positionera
  • Grafisk profil
  • Ansvarfig för inköp utav byråtjänster
  • Definiera kommunikationsrollen för Systecon
  • Ansvarar för framtagande av utställningsmaterial
  • Meriterande om du har kunskap inom Adobe programmen

Vi tror att du är en innovativ kommunikatör som vill vara med och bygga och synliggöra ett varumärke med en stark produkt. Du är van att ta ett helhetsansvar för kommunikation och vill jobba både strategiskt och operativt. Idéerna flödar samtidigt som du är en genomförare. Det viktigaste är att du är van att arbeta självständigt och har erfarenhet från komplex marknadsföring. Din strukturerade och pedagogiska förmåga att guida organisationen kommer att komma väl till pass. Du är van att hantera budget och byråkontakter och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Vill du veta lite mer om Systecon innan du tar nästa steg så kan du kika här.

Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? 
Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal