Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Stockholm Rekrytering

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Cision har sin otroliga styrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell organisation med att optimera våra digitala kampanjer!

Apply for this job By 23 September, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder.

Rollen

Som digital marknadsförare för Cision Skandinavien kommer du ha en nyckelroll i vårt nordiska sälj- och marknadsteam och vara en viktig tillgång i den europeiska marknadsorganisationen.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att driva försäljning genom leadsgenererande aktiviteter, att stötta övriga funktioner inom marknad och sälj och att utveckla kundresan med din kompetens.

I rollen samarbetar du tätt med kollegor med liknande roll runt om hela världen.

Exempel på arbetsuppgifter:

●       Ansvara för leadsgenerering och konverteringsoptimering

●       Utforma strategi och optimering av kampanjer i betalda kanaler och email

●       Kontinuerlig utveckling av vår automatiserade kommunikation mot befintliga kunder och prospects

●       Kravställning av, och strategi kring, integrationer av olika system (t.ex. CRM, MA, live chat osv)

●       Vid behov producera sälj- och annonsmaterial i Adobe Creative Suite, landningssidor och emaildesign

Dina skills

Vi tror rollen passar dig som är kreativ, lösningsorienterad och analytiskt lagd. Du har arbetat med digital marknadsföring, gärna inom B2B med fokus på marketing automation och ser ordning och reda som självklarheter för att kunna leverera i jobbet. Du har en förståelse för vikten av uppföljning och analys, och jobbar alltid med statistik och fakta som utgångspunkt i ditt arbete.

Andra kallar dig nog för envis, ihärdig och att du ser till att genomföra det du åtagit dig. Vi tror att du är uppdaterad på de senaste digitala trenderna och att du vågar utmana för att uppnå något unikt och speciellt.

Du känner dig hemma i Adobe Creative-suiten för att ta fram annons- och säljmaterial och har grundläggande kunskap inom HTML/CSS/Javascript för att kunna optimera landningssidor, formulär etc. Utöver det har du även arbetat i Google Analytics och Google Ads, Facebook Ads och LinkedIn Ads samt Eloqua och Salesforce (eller liknande).

Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt, är mycket viktigt då du samarbetar tätt med kollegor runt om i Europa och Nordamerika.

Vad kan vi erbjuda dig?

Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner och kreativa idéer. Vi tror på att föra samman människor med olika kompetenser, bakgrunder och idéer för att kunna göra det absolut bästa möjliga av projekt tillsammans. Här kommer du att jobba med engagerade och drivna, men också prestigelösa kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Du kommer rapportera till vår nordiska marknadschef samt till vår europeiska chef för digital marknadsföring i London.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals/KIMMs hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Apply for this job By 23 September, 2019

Here is Cision

Linnégatan 87D, Stockholm

Contact me for more information

Johanna Nyqwist

Apply for this job!

We need your application by 23 September, 2019

Apply for this job

More available jobs

Communication Specialist till konsultuppdrag i Stockholm

Rollen som Communication Specialist är en bred roll där du kommer projektleda och samordna uppdateringar, nätverka i bolaget och skapa och uppdatera content i digitala kanaler. För att trivas och lyckas i rollen som Communication Specialist är du van att hantera många kontaktytor och kan bygga nätverk och vara den som når ut till andra i organisationen och externa partners och leverantörer.

Stockholm Application deadline: 30 September, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Content Manager

Do you have experience of developing and executing content strategy? Are you driven by optimizing customer experience? Do you have broad knowledge of digitalization and understanding of what it takes to engage variable target groups and help them understand technological products? Then this might be the perfect fit for you!

Stockholm Application deadline: 29 September, 2019 Share with a friend

Read more & apply

UX & UI Designer

Nordax Bank is up for an exciting journey. It’s about challenging a traditional industry, providing alternatives, being at the forefront and taking the lead, challenging and turning digitalization into great user experience. It´s all happening as we speak. Working at Nordax is about opening up opportunities, creating choices and starting from a more individualized approach. To talk directly, openly and transparently! It´s about giving people advice to live, help with everyday life and make well-considered choices. You are joining an interesting journey

Stockholm Application deadline: 21 September, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Field Marketing Manager

Oracle, a company facing and building our future, unleashing new opportunities through embedded innovative technologies in every aspect of our cloud, enabling companies to reinvent their businesses and build true future success, they are now looking for a driven digital cutting edge marketer with CX knowledge. Interested?

Stockholm Application deadline: 16 September, 2019 Share with a friend

Read more & apply