Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Project Lead till Global Child Forum

Vi söker nu en Digital Project Lead till Global Child Forum i Gamla stan. Detta är ett konsultuppdrag på 50–100% via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas att pågå fram till januari 2020.

Om uppdraget
Ditt huvudsakliga uppdrag blir att driva ett webbutvecklingsprojekt med syfte att göra våra digitala rapporter mer interaktiva och lättillgängliga. Du arbetar nära organisationens övriga avdelningar och rapporterar till Global Child Forums kommunikationschef. Dina arbetsuppgifter blir:

  • Identifiera och initiera samarbete med webbyrå kring projektet
  • Ansvara för kontakt till byrån under projektets gång
  • Publicera och uppdatera innehåll i CMS (Wordpress)
  • Implementera SEO/SEM strategier

Om dig
För det här uppdraget söker vi dig som kan jobba antingen deltid eller heltid. Om du föredrar att jobba heltid så tillkommer fler arbetsuppgifter inom marknad (än ovanstående). Du förväntas att vara på plats och jobba på kontoret i Gamla stan.

Du är van att snabbt sätta dig in i nya projekt och uppdrag. Du har erfarenhet av att jobba med webbutvecklingsprojekt, i nära samarbete med byråer. Tidigare erfarenhet av att arbeta internationellt är värdefullt och det är meriterande om du har en bakgrund inom icke-statliga organisationer (NGOs). Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas och vara framgångsrik hos Global Child Forum är du med fördel en resultatorienterad, självständig, initiativrik och samarbetsorienterad person. Du har:

  • Erfarenhet i Wordpress
  • Goda kunskaper inom Google Adwords/AdGrants, Google Analytics
  • Kunskap i videoredigering är meriterande

Om Global Child Forum 
Global Child Forum grundades 2009 av Sveriges Kungahus och är en ledande plattform för barns rättigheter och företagande. Global Child Forum tror på företagens ansvar och på att alla delar av samhället behöver arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart och rättvist samhälle för världens barn. Utöver sina forum tillhandahåller Global Child Forum nya forskningsperspektiv, verktyg och analyser för att hjälpa företag att integrera barns rättigheter i deras verksamhet.

Vad händer nu?
Vi vill veta mer om dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om uppdraget eller om du undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad.

Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) & Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal