Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Content Producer till Acreto AB

Nu letar mina härliga kollegor efter nästa super hero, du som vill överta min plats på en liten men naggande god marknadsavdelning vid Svingeln mitt i Göteborg? Här kommer du ingå i ett mindre super team och ha en bred kreatörsroll med huvudfokus på skrivande och digital distribution.

Hallå där superhero 2.0. Vill du ha mitt jobb? 

Nu letar mina härliga kollegor efter nästa superhero, du som vill överta min plats på en liten men naggande god marknadsavdelning vid Svingeln mitt i Göteborg? Här kommer du ingå i ett mindre superteam och ha en bred kreatörsroll med huvudfokus på skrivande och digital distribution. Du kommer tillsammans med mina kollegor att kreera kreativa kampanjer till den nordiska marknaden för globala varumärken som folkkära Crock-Pot, sofistikerade Breville, nytänkande FoodSaver, oslagbara Mosquito Magnet och älskade Thermacell.

Är du en kreativ och duktig skribent som jobbar i Wordpress obehindrat, med förbundna ögon kan du vara vår nästa superhero :). Du kommer att skriva texter i alla dess former för en rad olika målgrupper, planera distributionen och sist men inte minst publicera det hela i en mängd kanaler. Så du behöver, liksom jag, ha en känsla för hur en kampanj flyger högt och ger bäst ROI. Rollen är med andra ord rätt bred så ingen dag är den andra lik, lite som en smarrig godispåse en lördagskväll. Gillar du godis?

Du kommer att få förmånen att jobba med min ambitiösa och härliga marknadschef (som också kommer vara den du rapporterar till), en erfaren AD, ett gäng superduktiga hjälp-kreatörer som vi tar in vid behov och i övrigt ett himla gott Acreto-gäng (vi knäppte av en blixt i förra veckan så några av dina framtida kollegor ser du i bilden ovanför annonsen)

Arbetet i punktform:

  • Tillsammans med marknadsteamet kreera kampanjidéer med kreativ höjd
  • Skrivande i alla dess former avsett för konsument, återförsäljare eller media; pressmeddelande, webbinnehåll, blogginlägg, kampanjcopy, artiklar, produkttexter, POS-material, nyhetsbrev, soc. media-posts mm.
  • Ansvarig för innehåll och löpande uppdateringar av företagets samtliga webbplatser i Wordpress (idag 7 st)
  • Ansvarig för att följa och analysera webbsidornas trafik genom Google Analytics och därefter optimera för bättre trafik
  • Ansvarig för flertalet sociala medier-konton på Facebook, Instagram, Youtube etc. (Planeringen, distribution och publicering)
  • Ansvarig för våra digitala PR-verktyg MyNewsdesk & Notified
  • PR-arbete: Underhålla och utveckla samarbetet med användare, bloggare, testföretag, tidningar och övrig media.
  • Ansvarig för översättningar (via extern byrå)

Är du som jag och har vi samma skills?

Har du likt mig en vass penna, ett strategiskt tänk och är en social varelse så kommer du att trivas på Acreto. Mina kollegor söker en powerful do-er, som är grym i Wordpress och som gillar galet kreativa diskussioner lika mycket som att tokproducera material 8-17. De ser gärna att du är en drivande, självgående person och värdesätter både prestigelöshet som att rakryggat våga stå för vad man tycker. För att bli en klockren supermatch tror jag att du har jobbat några år som webbredaktör, copy eller motsvarande.

Acreto är just nu mitt i en spännande tillväxtfas och har höga ambitioner – vilket marknadsteamet har ett stort ansvar i. Med din energi och kreativitet vill de tillsammans ta företaget till nästa nivå. Här är det viktigt att du kan jobba under högt tempo, med många bollar i luften och på ett strukturerat och tryggt sätt – du är likt mig en person som får saker att hända med god tajming!
Gillar du vår hemsida? Det gör inte vi… Tyvärr speglar vår hemsida inte det härliga som Acreto står för idag. De senaste åren har vi haft fullt fokus på våra fina varumärken och skapa oslagbart material till dem, så Acreto har hamnat lite i skuggan. 2020 är året då Acreto får ett nytt ansikte utåt och det kommer du vara med och skapa!

Du bör ha relevant högskoleutbildning och goda referenser inom digital marknadsföring och skrivande (skicka gärna med länkar i ditt CV!). Gillar du matlagning? Då har du ett stort plus i kanten! 

Om Acreto AB

Acreto AB är en framgångsrik svensk importör och distributör av ett antal ledande och välkända varumärken; Crock-Pot slowcooker, FoodSaver, Breville, Thermacell myggskydd, Mosquito Magnet, för att nämna några. Företaget marknadsför och säljer sina attraktiva kvalitetsprodukter via återförsäljare inom hemelektronik, sport/fritid, dagligvaruhandeln, el-, järn-, bygg- och trädgård i Sverige och även Norden inom vissa produktområden. www.crockpot.se www.myggjävlar.se www.foodsavers.se www.victorskadedjur.se

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Marios Maletsikas är ansvarig för processen och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till honom på mm@kimm.se
I den här processen kommer vi att arbeta med löpande urval, tveka därför inte utan skicka in din ansökan direkt. För att hjälpa oss ta reda på om du är rätt för rollen innehåller rekryteringsprocessen både urvalsfrågor, personlighetstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Personalrabatt, Privat sjukförsäkring