Kommunikatör för framtida uppdrag

Stockholm Konsultuppdrag Rekrytering

Är du en driven, prestigelös och operativ kommunikatör som söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Apply for this job By 30 December, 2020

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Har du erfarenhet av att jobba som digital kommunikatör, kriskommunikatör eller internkommunikatör? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller där du jobbat operativt med att planera, utforma, genomföra och utvärdera kommunikativa insatser både internt och externt, med fokus på digitala kanaler.

Krav:

  • Duktig skribent, van att formulera text och budskap för olika kanaler och målgrupper
  • Erfarenhet från olika branscher, gärna med fokus på den privata sektorn
  • Goda erfarenheter i ett eller flera webbpubliceringsverktyg
  • Hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom kommunikation och/eller marknad

Meriterande:

  • Grafisk produktion samt film och rörligt material
  • Stötta chefer och ledare vid kommunikativa aktiviteter
  • Arbeta internationellt med engelska som koncernspråk

Låter det intressant?

Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi finns i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Apply for this job By 30 December, 2020

Here is KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Contact me for more information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 30 December, 2020

Apply for this job

More available jobs

New

Produktchef

Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde. Till denna nya organisation söker vi nu en Produktchef att ta ansvar för produktområdet Fordon/Award.

Stockholm Application deadline: 17 December, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Application deadline: 3 December, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Project & Production Leader – Arken Zoo/Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Swedish team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Leader to join our Swedish Marketing team in Stockholm

Stockholm Application deadline: 5 December, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Marknadskoordinator

För vår nordiska verksamhet söker vi nu en dynamisk och målinriktad marknadskoordinator med höga ambitioner och driv som nyligen påbörjat sin karriär inom marknadsbearbetning. Tycker du om kommunikation och varierande arbetsuppgifter så kanske detta kan vara något för dig!

Stockholm Application deadline: 3 December, 2020 Share with a friend

Read more & apply