Marketing Automation Specialist för framtida uppdrag

Stockholm

Är du en Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing som är van att arbeta inom om områden som automatiserad marknadsföring? Söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Apply for this job By 30 December, 2020

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Som Marketing Automation Specialist eller specialist inom inbound marketing kan man vara en person som arbetar inom områden som automatiserad marknadsföring, effektivisera processer, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi tror även att du har du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är van att arbeta i agila arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja system med målet att optimera erbjudanden och tjänster till kunder. Är det något som stämmer in på dig? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Krav:

  • Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt.
  • Arbetat i ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system.
  • Kompetens inom målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen
  • Erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden
  • Du har god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIn och Facebooks annonseringsverktyg.
  • Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Låter det intressant? Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Apply for this job By 30 December, 2020

Here is KIMM

Sveavägen 13, Stockholm

Contact me for more information

Sabina Axelsson

Konsultchef, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 30 December, 2020

Apply for this job

More available jobs

Digital Marketing Specialist – SSE Executive Education

Vi söker dig som brinner för och kan det mesta om konverteringsdrivande aktiviteter, leadsgenerering och marketing automation. Som Digital Marketing Specialist hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler.

SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet!

Stockholm Application deadline: 8 November, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Product Marketing Specialist till Etac, Bathroom & Daily living aids

Kreativ doer med copy- skills
I rollen som Product Marketing Specialist, kommer du att arbeta med och kommunicera med många olika personer internt och externt. En viktig del är bransch- och produktkunskap. För att kunna skapa trovärdig och insiktsbaserad kommunikation kring våra produkter och användare krävs ett grundläggande intresse för att snabbt lära sig om produkterna och sätta sig in i branschförutsättningarna.

Stockholm Application deadline: 13 November, 2020 Share with a friend

Read more & apply