Digital specialist / Digital kommunikationsspecialist till Sweco

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en ny kollega till Swecos Brand Communications and production-team i Stockholm som kan hjälpa oss att ta nästa steg inom digital marknadsföring och utveckla vår närvaro i sociala medier!

Apply for this job By 6 October, 2020

These are some of the benefits the employer offers

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vad kan vi erbjuda dig?

Sweco har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner och kreativa idéer. Här kommer du att jobba med engagerade och prestigelösa kollegor som vill vara med och göra skillnad för framtidens hållbara samhällen och städer.

Du kommer att arbeta i ett litet team med stora ambitioner i en spännande utvecklingsfas. För dig som kommer till oss kan vi erbjuda drivna kollegor, högt tempo, frihet under ansvar och stora möjligheter att påverka. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från vårt trevliga kontor i Stockholm.

Om rollen

Rollen fokuserar på genomförande av aktiviteter i våra digitala och sociala kanaler där vi arbetar med såväl varumärkesbyggande som affärsdrivande kommunikation. Din kunskap behöver vi även internt för att kunna utveckla och utmana oss för att möta marknadens och verksamhetens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med digitala kampanjer, både betald och organiskt, vilket innefattar spridning, optimering, analys och uppföljning.
 • Utveckla digitala strategier för att nå rätt målgrupp.
 • Mäta vilket innehåll som når fram för att, tillsammans med teamet, producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är att driva affär eller att bygga varumärke.
 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste inom sociala medier och digital marknadsföring.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknande roll inom digital marknadsföring/ digital kommunikationsspecialist. Troligtvis har du arbetat på byrå eller på kundsidan där du jobbat praktiskt med marknadsaktiviteter. Du bör ha ett brinnande intresse för analys och storytelling och kunna lägga planer för hur vi genom köpt och organiskt content på bästa sätt skall kunna aktivera hela resan från branding till konvertering. Att ditt arbete bidrar strategiskt till företagets långsiktiga mål och framgång är en självklarhet för dig.

Vi ser att du har erfarenhet av SEO, SEA, webboptimering, Google analytics, Ad words och marketing automation.

För att trivas hos oss tror vi att du;

 • Kan coacha andra och vara en expertrådgivare inom ditt område.
 • Är både analytisk och kreativ och vet hur du omsätter det till innehåll som ger resultat.
 • Har humor och vågar bjuda på dig själv.
 • Är snabb på att ta till dig ny teknik och gillar förändring.
 • Är både strategisk och operativ.
 • Förstår att spridning, analys och utvärdering är minst halva jobbet.
 • Lagspelare och ser styrkan att samarbeta som ett team.

Om Sweco

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals och KIMM. Du söker tjänsten via ansökningslänken på KIMMs hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 6 October, 2020

Here is Sweco

Gjörwellsgatan 22, Stockholm

Contact me for more information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 6 October, 2020

Apply for this job

More available jobs

New

Senior Marketing Specialist

Winn Hotel Group befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och söker nu en Senior Marketing Specialist till vårt nya centrala team i Uppsala. Vi skapar nu ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Vi söker dig som brinner för utveckling, samarbete, gillar att tänka i nya banor och som älskar möten med nya människor. Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är våra värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Uppsala Application deadline: 3 October, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Digital Content Producer till Acreto

Acreto är företaget som går mot sitt bästa år i företagets 15 åriga historia. Faktum är att vi redan nu nått 2019 års omsättning. Det är vi riktigt stolta över, men vi vill mer. Acreto jobbar med import och distribution av kvalitativa produkter från kända varumärken. De närmsta åren kommer vi fortsätta växa och på marknadsavdelningen söker vi nu en ny kollega till Nina och Monika.

Göteborg Application deadline: 24 September, 2020 Share with a friend

Read more & apply

Konsulter för framtida uppdrag

Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Stockholm Application deadline: 27 November, 2020 Share with a friend

Read more & apply