Art Director till Blomsterlandet

Göteborg Rekrytering

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala och analoga kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Blomsterlandets nya AD spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Blomsterlandets fortsatta satsning. Med ett nytt fokus på ökad digital närvaro kommer du ha mycket roliga utmaningar framför dig då du i allra högsta grad kommer vara involverad i den satsningen.

Apply for this job By 1 March, 2021

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Personalrabatt

Ditt nya jobb
I rollen som AD ansvarar du för produktionen av grafiskt och rörligt innehåll för webb, SoMe, Youtube samt andra förekommande kanaler. Du jobbar även med tryckt produktion under högsäsong tillsammans med övriga teamet. 

Du kommer ansvara för den digitala produktionen där du ges stora möjligheter till kreativa produktioner i linje med kampanjplan och tonalitet. Du agerar utifrån ett Omniperspektiv med målet att alla kontaktytor håller en röd tråd i den grafiska profilen. I rollen som ny AD på Blomsterlandet kommer du att:

  • Producera och färdigställa annonser och kampanjinnehåll för digitala kanaler samt webben.
  • Producera och färdigställa broschyrer både tryckt och digitalt.
  • Producera och färdigställa butiksmaterial för kampanjer och teman för digitala skyltar.
  • Producera rörligt material för webb samt Youtube.
  • Producera innehåll för SoMe

Vem är du?
Du en kreatör med fokus på resultat och trivs när du får samarbeta med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar de utmaningar som finns i en organisation i förändring. Du är trygg i dig själv och din kompetens och har förmågan att få med dig andra på dina idéer. Du är kommunikativ och får ofta höra att du har superkraften att få andra att växa.

Du har flera års erfarenhet av digital design och grafisk produktion för digitala och analoga kanaler. Genom ditt arbete har du skaffat dig god förståelse för det digitala landskapet och vad som fungerar utifrån kanalval och design. Vi ser gärna att du har erfarenhet från retail eller e-com. Du har erfarenhet av att leda och kvalitetssäkra resultat utifrån ett grafiskt perspektiv.

Kort om Blomsterlandet
Blomsterlandet är en svensk kedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. De har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Genom en kombination av kunskap, service, inspiration och högt engagemang erbjuder. Blomsterlandet ett prisvärt utbud med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränserna. Blomsterlandet köper direkt från odlaren utan onödiga mellanhänder och i möjligaste mån svenskodlade växter. Blomsterlandet omsatte 2020 ca 1,9 miljarder och har ca 630 anställda. Bolaget ägs sedan 2004 av Stena Adactum. Läs mer på vår hemsida.

Nyfiken?
Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Martin är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Martin på martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply for this job By 1 March, 2021

Contact me for more information

Martin Jerrskog

Apply for this job!

We need your application by 1 March, 2021

Apply for this job

More available jobs

PR- och presskommunikatör till Ersta diakoni

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsaktör, en ideell förening grundad år 1851. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning. Verksamheten drivs icke-vinstsyftande, vilket betyder att allt vårt överskott återinvesteras i verksamheten. Vår vision är att skapa en värdig välfärd för alla.

Är du en bred och senior kommunikatör med tidigare erfarenhet av framgångsrikt påverkansarbete? Då finns en unik möjlighet att vara med och bidra i en samhällsbärande bransch hos en av marknadens mest intressanta aktörer.

Stockholm Application deadline: 14 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

Lead Generation Manager till Hager

Som Lead Generation Manager ansvarar du för att strategiskt utforma och operativt driva riktade marknadsföringsinsatser mot väldefinierade målgrupper vilket inkluderar att skapa engagemang, stärka varumärket och skapa önskade konverteringar. Den perfekta kandidaten trivs med att analysera data och har erfarenhet av att använda automatiseringsverktyg för marknadsföring som optimerar flödet av kvalificerade leads till sälj. Har du ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill utveckla Hagers webbplats till organisationens bästa säljare är detta en roll för dig.

Göteborg Application deadline: 18 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

Marketing Communicator till Focus Nordic

På Focus Nordic jobbar alla efter missionen att erbjuda slutanvändaren den optimala foto-, video- och kikarupplevelsen. Nu till den glädjande nyheten att Focus Nordic söker efter sin nya Marketing Communicator. Är du riktigt vass på att skriva, har en känsla för bild och layout samt ett intresse för foto och film är det här en tjänst helt i din smak.

Göteborg Application deadline: 12 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

E-Commerce Manager till Sono Sverige

Sono Sverige söker nu en driven och analytisk E-Commerce Manager. Vi söker dig som vill vara med på en tillväxtresa hos en kreativ koncern inom möbelbranschen med höga ambitioner! Har du ett stort intresse för dataanalys, erfarenhet av att planera och driva arbete med CRM samt brinner för kundresan? Då har vi den perfekta rollen för dig hos oss på Sono Sverige. Vi befinner oss i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Stockholm Application deadline: 2 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply