Marknadskoordinator till SAM Nordic

Stockholm Rekrytering

Läkemedelsföretaget SAM Nordic växer och söker nu en Marknadskoordinator som vill vara med på resan att erbjuda cancerpatienter i Europa den bästa tänkvärda vården – genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Apply for this job By 6 March, 2021

These are some of the benefits the employer offers

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Rollen som marknadskoordinator hos SAM Nordic är helt ny och stort fokus kommer att ligga på att växla upp den digitala närvaron och på projektledning. Arbetsuppgifterna varierar stort och innefattar allt från att skriva och publicera texter och bilder i digitala kanaler till att driva olika utvecklingsprojekt. Du kommer att vara högst delaktig i att utveckla aktiviteter och handlingsplaner, prioritera uppgifter, genomföra och utvärdera resultat för att kunna utveckla och förbättra olika processer. Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete, men i tätt samarbete med dina kollegor. Rollen innebär många olika kontaktytor, såväl interna som externa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Projektledning och samordning av uppdrag inom kommunikation och marknadsföring
 • Ansvara för utvecklingen av kommunikationen kring företagets nystartade podcast och egna webinars
 • Arbeta med synlighet och närvaro på Linkedin, vilket innebär allt ifrån publicering och spridning till optimering, analys och uppföljning
 • Uppdatera innehåll i digitala kanaler såsom webb och nyhetsbrev samt planera, koordinera, projektleda kommunikationsaktiviteter internt och externt
 • Uppdatera enklare trycksaker som foldrar och broschyrer
 • Vara SAM Nordics beställare och kontaktperson mot externa leverantörer som eventbyrå, webbyrå och tryckeri

Så här tror vi att du är som person:

För att trivas i rollen och på företaget är det viktigt att du är social och glad, är nyfiken, positiv och gillar att samarbeta med både kollegor och partners. Vi letar efter dig som är en skicklig projektledare och som har en god förmåga att formulera budskap i texter och som skapar innehåll av hög kvalitet. Du är lösningsorienterad och resultatinriktad och duktig på att prioritera när många saker händer samtidigt. Dessutom är du ambitiös och noggrann och intresserad av att utforska nya digitala lösningar.

 • Du har några års erfarenhet av liknande roller inom projektledning och/eller marknadsföring
 • Du har erfarenhet av digitaliseringsarbete
 • Du har erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll med kommunikation som ger effekt
 • Du har viss erfarenhet av Adobe-programmen
 • Du har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller exempelvis Berghs SoC. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Du talar och skriver både svenska och engelska utan problem
 • Det är ett stort plus om du har arbetat inom läkemedelsbranschen eller annan reglerad bransch tidigare

SAM Nordics erbjudande

Står du redo för nästa steg i karriären? SAM Nordic erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla denna tjänst. Du kommer att ha en verksamhetsnära roll i ett snabbrörligt bolag med hela Norden och Baltikum som marknad. Är du full av passion, nyfiken till din natur och vill vara med och bidra till vårt arbete att tillgängliggöra innovativa läkemedel för fler patienter? I så fall tror vi att du skulle bli en stjärna i vårt team.

Om SAM Nordic

SAM Nordic är det lilla läkemedelsföretaget med de stora ambitionerna. I över 20 år har vi distribuerat innovativa, radioaktiva läkemedel för diagnostik och terapi inom cancervården. Vi är verksamma i hela Norden samt i Baltikum och Nederländerna och våra samarbetspartners och leverantörer finns över hela världen. Huvudkontoret ligger i Nacka Strand utanför Stockholm. Idag arbetar 16 personer på företaget. De flesta medarbetarna finns i Sverige men personal finns även i Danmark och Finland. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och räknar med ytterligare medarbetartillskott till företaget de närmaste åren. Vår vision är att bidra till att patienter i Europa får den bästa tänkbara vården, genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla.

Så här ansöker du:

I den här rekryteringen samarbetar SAM Nordic med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan och CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på 

johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 6 March, 2021

Contact me for more information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Apply for this job!

We need your application by 6 March, 2021

Apply for this job

More available jobs

PR- och presskommunikatör till Ersta diakoni

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna vård- och omsorgsaktör, en ideell förening grundad år 1851. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning. Verksamheten drivs icke-vinstsyftande, vilket betyder att allt vårt överskott återinvesteras i verksamheten. Vår vision är att skapa en värdig välfärd för alla.

Är du en bred och senior kommunikatör med tidigare erfarenhet av framgångsrikt påverkansarbete? Då finns en unik möjlighet att vara med och bidra i en samhällsbärande bransch hos en av marknadens mest intressanta aktörer.

Stockholm Application deadline: 14 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

Lead Generation Manager till Hager

Som Lead Generation Manager ansvarar du för att strategiskt utforma och operativt driva riktade marknadsföringsinsatser mot väldefinierade målgrupper vilket inkluderar att skapa engagemang, stärka varumärket och skapa önskade konverteringar. Den perfekta kandidaten trivs med att analysera data och har erfarenhet av att använda automatiseringsverktyg för marknadsföring som optimerar flödet av kvalificerade leads till sälj. Har du ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill utveckla Hagers webbplats till organisationens bästa säljare är detta en roll för dig.

Göteborg Application deadline: 18 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

Marketing Communicator till Focus Nordic

På Focus Nordic jobbar alla efter missionen att erbjuda slutanvändaren den optimala foto-, video- och kikarupplevelsen. Nu till den glädjande nyheten att Focus Nordic söker efter sin nya Marketing Communicator. Är du riktigt vass på att skriva, har en känsla för bild och layout samt ett intresse för foto och film är det här en tjänst helt i din smak.

Göteborg Application deadline: 12 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

Art Director till Blomsterlandet

Är du en kreativ person som sprider energi och får saker gjorda? Har du ett par års erfarenhet av att producera innehåll till digitala och analoga kanaler? Då kan det vara just dig vi söker efter. Som Blomsterlandets nya AD spelar du en viktig roll i det kreativa teamet och för Blomsterlandets fortsatta satsning. Med ett nytt fokus på ökad digital närvaro kommer du ha mycket roliga utmaningar framför dig då du i allra högsta grad kommer vara involverad i den satsningen.

Göteborg Application deadline: 1 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply

E-Commerce Manager till Sono Sverige

Sono Sverige söker nu en driven och analytisk E-Commerce Manager. Vi söker dig som vill vara med på en tillväxtresa hos en kreativ koncern inom möbelbranschen med höga ambitioner! Har du ett stort intresse för dataanalys, erfarenhet av att planera och driva arbete med CRM samt brinner för kundresan? Då har vi den perfekta rollen för dig hos oss på Sono Sverige. Vi befinner oss i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Stockholm Application deadline: 2 March, 2021 Share with a friend

Read more & apply