Marknadskoordinator – Centigo

Stockholm Rekrytering

Centigo söker en marknadskoordinator. Centigo är managementkonsultbolaget som utmanar den traditionella organisationsstrukturen där chefer och hierarki inte existerar. Många i företaget är delaktiga i och bidrar till marknadsföringen av verksamhetens tjänster och för att detta ska fungera optimalt behöver vi en duktig koordinator som kan fånga upp behov och se till att våra marknadsaktiviteter realiseras på ett professionellt sätt.

Apply for this job By 11 December, 2021

Rollen som marknadskoordinator

Som marknadskoordinator på Centigo kommer du att vara en operativ doer. Du rapporterar till marknadsansvarig och du samarbetar med kollegor från våra olika affärsenheter. Du är den som säkrar kvalitén, ser till att saker levereras, publiceras och blir utförda.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Produktion och uppdatering av content i digitala kanaler (hemsida, sociala medier etc)
  • Kvalitetssäkring av content från andra skribenter (artiklar för blogg, nyheter, sociala medier etc)
  • Säkerställa genomförande av aktivitetsplan och publiceringskalender samt uppföljning (det mesta sker i Hubspot)
  • Studentmarknadsföring (vi genomför två gånger om året en kampanj för att attrahera nyexaminerade till vårt konsultprogram)
  • Stötta olika team i deras marknadsinsatser (vi har ingen marknadsavdelning)
  • Uppdatering och skapande av grafiskt material och mallar (vi har mallar och lathundar för det mesta)
  • Koordinering av byråtjänster samt stöd med bildhantering, CV- fotografering osv. är uppgifter som förekommer löpande

Din bakgrund

Då rollen innebär att ge stöd till andra i deras produktion av skriftligt material samt kvalitetssäkring av detta så är det bra om du gillar att skriva. Du kommer att publicera material i olika kanaler och det är en fördel om du har erfarenhet av att använda olika verktyg för webbpublicering/sociala medier. Men viktigast av allt är att du har förmågan att koordinera och ha kontroll på flera olika aktiviteter samtidigt och att du kan planera din egen tid.

Du har hanterat alla delar av Officepaketet samt kan prata och skriva svenska obehindrat. Har du erfarenhet från Hubspot eller liknande program samt erfarenhet av grafiska program är det starkt meriterande men inte ett krav.

Så här tror vi att du är

På Centigo har vi inga chefer och du behöver därför kunna navigera dig fram lite på egen hand. Du är en person som gillar att ta egna initiativ och kommunikativ på det sättet att du har lätt för att skapa relationer och förtroende. Du är en prestigelös och proaktiv koordinator som snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer. Vi ser dig som en social person som tycker om att samarbeta med andra för att nå dina mål.

Om Centigo

Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och är idag cirka 230 medarbetare. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Centigo med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på ett antal frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Sara Pontander sp@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Apply for this job By 11 December, 2021

Contact me for more information

Sara Pontander

Apply for this job!

We need your application by 11 December, 2021

Apply for this job

More available jobs

New

Kommunikatör till Brighter

Har du erfarenhet av att arbeta med kommunikation kring finansiell information, gärna för ett börsnoterat bolag? Vill du bidra i ett svenskt innovationsföretag inom medtech? Brighter söker nu en kommunikatör med fokus på IR. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som liksom vi brinner för utveckling inom hälsoteknik.

Stockholm Application deadline: 30 December, 2021 Share with a friend

Read more & apply