Marknads- och kommunikationskonsult till Stena Recycling Sweden

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Är du van vid att arbeta både strategiskt och operativt inom marknad och kommunikation? Har du förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och driva ditt arbete framåt? Då kan rollen som marknads- och kommunikationskonsult på Stena Recycling vara uppdraget för dig!

Apply for this job By 13 December, 2021

These are some of the benefits the employer offers

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos Stena Recycling Sweden. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer att pågå i 6 månader med goda chanser till ytterligare förlängning för rätt person. Tjänsten är placerad i Göteborg, det kan eventuellt förekomma vissa resor inom arbetet.

Om rollen
Som marknads- och kommunikationskonsult ingår du i marknad-, och säljteamet och arbetar självständigt med att driva projekt, både med traditionella och digitala verktyg och kanaler. Du kommer bland annat att arbeta med e-postmarknadsföring, sociala medier, annonsering och stödja anordnandet av engagemang och mässor. Du arbetar nära det regionala säljteamet för att säkerställa att deras behov tillgodoses. I din roll rapporterar du kontinuerligt till marknadschefen. 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Projektledning för att sponsra engagemang och CSR-aktiviteter, inklusive event och aktivering via sociala medier, pressartiklar, webbinnehåll
 • Projektstöd för större varumärkeskampanjer och initiativ
 • Aktiviteter för optimering av omvandlingsfrekvens via EPI Server/Optimizely och HubSpot, inklusive övervakning och förbättringar av Stena Recyclings webbplats
 • Skapa och genomföra kampanjer för generering av efterfrågan/säljstöd, inklusive anpassning till interna intressenter, skapande av kampanjinnehåll, marknadsföring (t.ex. via Google-annonser, annonser i sociala medier mm. uppföljning och analys av leads och optimering av kampanjmekanism och innehåll för att öka antalet leads
 • Utveckling, övervakning och förbättringsaktiviteter för sociala medier, inklusive produktion av videomaterial med hjälp av Storykit

Din bakgrund
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring inom B2B. Du har gedigen kunskap om marknadsföringsprinciper och praxis, samt digital marknadsföring. Vi tror att du har en enastående projektledningsförmåga. Högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande är meriterande.

Vi vill att du har

 • Erfarenhet av marketing automation och lead generation-aktiviteter
 • Erfarenhet av arbete med UX/användbarhet och Conversion Rate Optimization (CRO)
 • Erfarenhet av arbete med sponsring och Corporate Social Responsibility (CSR) aktiviteter är meriterande
 • Copywritingkunskaper 
 • Goda kunskaper i HubSpot, Storykit, EPI server/Optimizely och Adobe CC är meriterande

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är självständig och en riktig doer! Vidare är du van vid att hantera flera uppgifter parallellt högt som lågt utan att tappa fokus. Du tar egna initiativ och har en utmärkt samarbetsförmåga och ett stort engagemang för att driva din egen utveckling.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig?

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Stephanie Grammenidis är ansvarig konsultchef för processen och nås enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 13 December, 2021

Contact me for more information

Stephanie Grammenidis

Apply for this job!

We need your application by 13 December, 2021

Apply for this job

More available jobs

New

Kommunikatör till Brighter

Har du erfarenhet av att arbeta med kommunikation kring finansiell information, gärna för ett börsnoterat bolag? Vill du bidra i ett svenskt innovationsföretag inom medtech? Brighter söker nu en kommunikatör med fokus på IR. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som liksom vi brinner för utveckling inom hälsoteknik.

Stockholm Application deadline: 30 December, 2021 Share with a friend

Read more & apply