Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Manager till Nobina

Nobinas nystartade inhouseavdelning söker skicklig Digital Marketing Manager. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor? Då är du kanske rätt för rollen!

Nobinas nystartade inhouseavdelning söker skicklig Digital Marketing Manager. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor? Då är du kanske rätt för rollen!

Nobinas nystartade inhouseavdelning söker skicklig Digital Marketing Manager!

Vårt huvudmål är att få fler att skippa bilen och istället ta bussen – detta genom att skapa branschledande kampanjer åt kända varumärken som exempelvis SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor? Då är du kanske rätt för rollen!

Som Digital Marketing Manager är du specialisten som säkerställer vårt val av digitala kanaler för våra kampanjer och för våra olika målgrupper. Du är den som utvecklar den digitala strategin för Nobina och är rådgivande för våra uppdragsgivare och du har full koll på utfallet genom uppföljning av statistiken. För dig ligger det naturligt att motivera och förklara valet av olika kanaler. Har du också vana att presentera dina uppdrag på pedagogiskt sätt har du en fördel. När vi inte själva producerar digitalt material så bokar du och säkrar beställningen av produktionen.

För att lyckas i rollen tror vi att du brinner för det digitala och håller dig ständigt uppdaterad om trenderna kring digitalmarknadsföring. Självklart är du aktiv i sociala medier för att kunna följa utvecklingen.

Som person är du självgående och har förmågan att skapa förtroende och inspirera både uppdragsgivare och arbetsgrupper. Du trivs med att arbeta i team och ser samarbete med AD och Copy som en självklarhet.

Bakgrund:

  • Minst 3 års erfarenhet av att utveckla digitala strategier
  • Relevant utbildning inom digital strategi och marknadsföring
  • Vana att analysera digitala kampanjer, aktiviteter och kanaler
  • Erfarenhet av att marknadsföra olika varumärken – gärna både offentliga och inom privat sektor
  • Meriterande med erfarenhet av CRM och produktion av content i digitala kanaler

Här får du tillfälle att vara med och skapa en ny avdelning och möjlighet till stor frihet att själv forma din roll. Tjänsten är placerad i Stockholm, Solna och rapporterar till Marknadschef, B2C. 

Om NobinaNobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Intresserad?I den här rekryteringen samarbetar Nobina med KIMM. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog på ls@kimm.se eller på telefon 08-555 29 000. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via www.kimm.se, senast den 26 oktober 2016.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult XXX på tfn 08-123 456 789. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.