Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Content Manager till Telge Energi AB

Vi söker dig som vill planera, producera och optimera innehållet för Telge Energis förtjänade, egna- och sociala kanaler.

Till Telge Energi söker vi nu en Digital Content Manager. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på halvtid, med omgående start och fram till årsskiftet. Uppdraget är placerat på huvudkontoret i Södertälje.


Om jobbet
Vi söker nu en kreativ själ som vågar ta ut svängarna i det skrivna ordet! Som Digital Content Manager ansvarar du för att planera, producera och optimera innehållet för Telge Energis förtjänade, egna- och sociala kanaler.

I rollen som Digital Content Manager kommer du att arbeta med flertalet olika kanaler såsom nyhetsbrev, undersidor, kampanjsidor, SEO, Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin – med målsättningen att bibehålla och nå nya kunder. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och vid specialistbehov samarbetar du nära våra byråer. Du ingår i ett team om sex trevliga kollegor och rapporterar till Marknadschefen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;
 

  • Producera kommunikation för befintliga och blivande kunder
  • Skapa innehåll för säljdrivande kampanjer
  • Planera kommunikation för förtjänade, egna- och sociala kanaler
  • Analysera kampanjer med hjälp av Google Analytics
  • Enklare bild- och filmredigering kan förekomma


Din profil
Vi söker dig som tycker om att skriva, planera och optimera innehåll för digitala kanaler, och du har troligtvis några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och/eller kommunikation från Berghs, Hyper Island eller motsvarande.

Vi tror att du agerar snabbt från tanke till handling och att du har god förståelse för målgruppsanpassade budskap och dess beteende on-line. Vidare är det viktigt att du har en analytisk förmåga och att du kan jobba med att följa upp effekterna av det innehåll som produceras utifrån satta mål och KPI:er. Det är meriterande om du har kunskaper inom Episerver, Apsis, Google Analytics och Adobe CS.

Om vår kund
Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sedan kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Hela vår vinst är därför med och stöttar barn, ungdomar och klimatet. Vi investerar i flera klimatinitiativ i världen för att t ex ge barn soldrivna skolor och rent vatten så att barnen själva ska kunna förändra världen. Tillsammans barnsäkrar vi planeten. 

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!