Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital kommunikatör

Är du en digital kommunikatör som har ett redaktionellt tänk och en blick för visuellt kommunikation? Vill du arbeta både taktiskt och operativt med de digitala kommunikationskanalerna? Då kan det här uppdraget på KVD vara något för dig!

KVD är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Deras kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. KVD är en oberoende markadsplats som erbjuder trygghet för både köpare och säljare av begagnade bilar, båtar och fritidsfordon.

Detta är ett uppdrag med start i september och som beräknas att pågå i ca 1 år. I den här processen samarbetar KVD med Rekryteringsbyrån KIMM. Det är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbeta på KVD:s kontor i Kallebäck.

Ditt uppdrag Som Digital kommunikatör på KVD:s marknadsavdelning i Kallebäck har du en viktig roll och bidrar till att öka nöjdhet och konvertering bland kunder och besökare. Du ansvarar för att skriva, producera, ompaketera och publicera innehåll på kvd.se och i övrig kommunikation såsom nyhetsbrev och automatiserade utskick.

Du är den som håller den digitala kommunikationsplanen med korrekt, uppdaterad och konverterande material och är den person som internt har bäst överblick på vem som mottar vilket budskap och vid vilken tidpunkt det sker. Du driver också stora delar av den taktiska och operativa utvecklingen av de digitala kommunikationskanalerna.

Du kommer aktivt arbeta mot uppsatta trafik- och konverteringsmål och utifrån det att skapa trafikdrivande texter och kampanjer.     

Dig och din bakgrund
Du har ett redaktionellt tänk, ett bra språkligt gehör och kan anpassa din tonalitet efter behov och målgrupp. Du har dessutom god blick för visuell kommunikation och är du kunnig i bildbehandling, till exempel i Adobe Photoshop är det meriterande men inget krav. Eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du kan även ha erhållit motsvarande kunskaper på egen hand, via yrkeslivet eller via hobbyprojekt. Oavsett bakgrund är det viktigaste att du är trygg i din roll som kommunikatör och vill utvecklas. Du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom digital kommunikation och kunskaper inom e-postmarknadsföring. Meriterande är om du har erfarenhet från e-handel och har arbetat med något webbpubliceringssystem. Om du har du kunskaper i Google Analytics så är det ett extra plus.

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 Din ansökan och frågorÄven om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du är varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Stina Scheller på stina.scheller@wise.se eller Konsultchef Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se. Trots semestertider kommer ansökningarna gås igenom löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Däremot vill vi att du noterar att svaren på dina eventuella frågor kommer dröja något under veckorna 29-32.

Vi ser fram emot att höra från dig!  

 

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal