Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Telge Energi söker en Kundkommunikatör

Är du en kundorienterad kommunikatör med öga för det skrivna ordet? Då är detta uppdraget för dig!

Till Telge Energi söker vi nu en kundorienterad kommunikatör med öga för det skrivna ordet. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, till sista januari 2018, med omgående start. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kund. Uppdraget är placerat på huvudkontoret i centrala Södertälje.

Om jobbet
Som kundkommunikatör är du delaktig i planering av kommunikationsinsatser och du ansvarar för att producera och optimera kundkommunikation genom hela kundresan. Ditt mål är att öka kundlojalitet, konvertering/sälj och att stärka varumärket. Du arbetar främst i digitala kanaler; nyhetsbrev, e-post, SMS, webb, men även i postala kanaler som nyhetsbrev, fakturor, bekräftelser. I rollen som kundkommunikatör kommer du arbeta nära Marknadschef, Chef kundrelationer och Content Manager. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Producera och distribuera information och kommunikation till kunder, i både digitala- och analoga kanaler, i enlighet med företagets Tone of Voice
  • Vara en del i uppbyggnaden av ett nytt kundkommunikationsprogram, med fokus på digital kommunikation
  • Agera ”Gate keeper” för information och kommunikation till kund
  • Löpande utveckla Telge Energis Content-strategi

Erfarenhet och personliga egenskaper Vi tror att du har en relevant utbildning inom marknad och/eller kommunikation och något års erfarenhet inom kundkommunikation. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift för digitala kanaler, men gärna även bild/rörligt media. Du har erfarenhet av att göra information begripligt på ett användarvänligt sätt och du har erfarenhet av att öka försäljning och lojalitet hos befintliga kunder.

Som person har du en unik förmåga att sätta dig in i uppgifter och se helheten. Du uppfattas som en prestigelös kollega och trivs i att samarbeta med andra, samtidigt som du är bra på att ta egna initiativ. Du har erfarenhet av att arbeta i ett system för e-postutskick och nyhetsbrev (vi använder Apsis). Det är meriterande om du har erfarenhet av Adobe CC och något CMS-system. 

Om Telge EnergiTelge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sedan kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Hela vår vinst är därför med och stöttar barn, ungdomar och klimatet. Vi investerar i flera klimatinitiativ i världen för att t ex ge barn soldrivna skolor och rent vatten så att barnen själva ska kunna förändra världen. Tillsammans barnsäkrar vi planeten.  När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal