Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Manager Nordics till Bookatable by Michelin

Har du förmåga att öka marknadsnärvaro, optimera kundupplevelse och användarvänlighet med fokus på såväl B2B som B2C? Trivs du att jobba i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Erbjudande

Bookatable by Michelin befinner sig på en spännande förändringsresa. Den centrala kommunikations- och marknadsstrategin ska anpassas till den nordiska marknaden och ett marknadsteam byggs upp i Stockholm. Nu söker vi dig som vill vara med och driva uppdraget! Denna roll passar dig som trivs med att jobba hands-on med fokus på detaljerna men som samtidigt gillar att utveckla ett varumärke på en mer strategisk nivå. Rollen är ett vikariat på 12 månader.

Ditt uppdrag

I rollen som Marketing Manager Nordics har du ett övergripande ansvar för att lokalanpassa Bookatable by Michelins centrala kommunikations- och marknadsstrategi till den nordiska marknaden som innefattar Sverige, Norge, Finland och Danmark. I ditt ansvar ligger att vidareutveckla och effektivisera erbjudande, processer, plattform och lojalitetsprogram. Ditt främsta uppdrag är att vässa kommunikationen, öka marknadsnärvaron samt optimera kundupplevelse såväl som användarvänlighet med fokus på såväl B2B som B2C. Du kommer vara en del av marknadsteamet i Stockholm och samtidigt jobba korsfunktionellt, där du samarbetar med andra avdelningar och kontaktytor som exempelvis försäljning, produktutveckling och kundservice, både i Stockholm och i London där vårt huvudkontor ligger.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Säkerställa en digital, data-driven och strategisk approach kring marknadsföring och kommunikation
  • Planera och prioritera resurser för att skapa effektiva marknadsföringskampanjer
  • Lokalanpassa säljmaterial, presentationer, produktblad, kommunikations- och marknadsföringsmaterial etc
  • Ansvara för marknadsföring i sociala medier, skapa virala kampanjer och anpassa mot den lokal marknaden i respektive land
  • Planera och projektleda kommunikationsaktiviteter, events och mässor etc

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen har du cirka fem års relevant erfarenhet av en ledande roll inom kommunikation och marknadsföring med fokus på såväl B2B och B2C. Som person är du motiverad, driven och trivs att jobba proaktivt i en miljö som är föränderlig, snabbfotad och entreprenöriell. Du är har en energi som smittar av sig, en stark samarbetsförmåga och gillar att jobba i team. Du trivs med att arbeta i en bred roll där du jobbar både operativt och strategiskt. Du är en kommunikativ stjärna med förmåga att ta fram allt ifrån kommunikationsplaner till att förenkla komplex kommunikation och skapa intuitiva instruktioner. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från service och hotell/restaurangbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta med internationella team och leverantörer.

Mer om oss

Bookatable by Michelin är en av Europas största marknadsföringskanal för restaurangägare med fler än 20 000 anslutna restauranger och miljontals av gästbokningar varje månad. Vi arbetar aktivt med att sammanföra restauranger med matgäster på en dynamisk och inspirerande plattform. Bookatable by Michelin har sitt huvudkontor i London men har likväl kontor i Hamburg och Stockholm. Bookatable by Michelin har bokningsbara restauranger i 39 länder. Bookatable by Michelin vill ge matgäster möjligheten att upptäcka, inspireras och enkelt boka restauranger via vår app, hemsida och partnernätverk. Läs gärna mer om oss: www.bookatable.se

Nyfiken?

I den här rekryteringen samarbetar Bookatable by Michelin med KIMM. Kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Camilla Waernelius via mejl cw@kimm.se för mer information eller om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-05-14 då vi går igenom ansökningarna löpande. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid