Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Art Manager till J.Lindeberg

Nu söker vi en Art Manager till J.Lindeberg. Har du 3-5 års erfarenhet av en liknande roll och är intresserad av ett konsultuppdrag under 6 månader? Här får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö med ett härligt team! Läs mer om uppdraget här. Vi ser fram emot din ansökan!

Till J.Lindeberg söker vi en Art Manager. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå under 6 månader, för rätt person finns det goda möjligheter till överrekrytering. Placering är på J.Lindebergs moderna huvudkontor vid vackra stadsgårdskajen i Stockholm.

Om rollen
Som Art Manager kommer du att ansvara för att planera, styra och koordinera det kreativa arbetet inom det kreativa teamet. Rollen är dynamisk och du kommer att jobba med många olika arbetsuppgifter. Du ingår i marknadsteamet som idag består av 8 medarbetare och rapporterar till global marketing director och arbeta i nära samarbete med Creative DI. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Projektleda det kreativa teamet från idé till utförande och uppföljning
  • Genomför de global marknadsavdelningens mål och koncept för att utforma kampanjmaterial, till bl.a. e-handel och butik
  • Ansvarig för fotoproduktion – välja bilder, retouch
  • Skapa en struktur för teamets arbetssätt och är ansvarig för uppföljning av aktivitetsplan och att det kreativa teamet levererar enligt tidsplan
  • Resursplanering för kreatörerna (designers, frilansare och copywriter främst) för att beräkna arbetsbelastning

Om dig
Du har ca 3-5 års erfarenhet i en liknande roll, gärna inom modebranschen. Du har mycket goda erfarenheter av att projektleda och driva ett kreativt team, samt god vana att beställa art works. Erfarenhet av personalansvar är ett plus, dock inget krav. Du hanterar Adobe CS, främst Photoshop och InDesign. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Några personliga egenskaper som vi värdesätter lite extra är att du är positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Du har god planerings- och samarbetsförmåga, samt är bra på att kommunicera med olika personer/avdelningar. Förmåga att hålla många projekt igång och samtidigt kunna hålla koll på detaljer är såklart avgörande för att lyckas!

Om J.Lindeberg
J.Lindeberg är ett svenskt klädmärke som grundades av Johan Lindeberg i Stockholm 1996 med visionen att utmana normen inom mode och golfindustrin. J.Lindeberg erbjuder en unik kombination av mode- och sportkläder, med produkter för en aktiv livsstil.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist, Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Paola Banegas, pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, MIS