Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Vårt erbjudande
Canal Digital är en av nordens ledande tv-distributörer och ligger i framkant gällande utveckling av både produkter och arbetssätt för att möta våra kunders förväntningar genom hela kundresan. Vi erbjuder en öppen arbetsmiljö där vi stöttar varandra i att lyckas och når våra ambitiösa mål. Vi ger dig utrymme för personlig utveckling och här uppmuntras du testa nya idéer! Vi tycker om människor och är nyfikna på dig!

Rollen
Som Digital Marketing Manager är ditt uppdrag att omsätta vår marknadsstrategi till handling för alla marknadsföringskanaler genom planering, utförande och uppföljning. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och vi vill att du på ett proaktivt sätt bidrar till att utveckla sättet som Canal Digital idag jobbar med våra aktiviteter i digitala kanaler gällande allt från strategi till medieval. I tätt samarbete med övriga kollegor på marknadsavdelningen, både lokalt och nordiskt arbetar du för att både skapa och utveckla kampanjer för svenska marknaden likväl som att säkra att nordiska kampanjer uppfyller den svenska marknadens behov samtidigt som du ansvarar för att förankra marknadsföringsaktiviteter i organisationen. Du samarbetar även med övriga avdelningar i Sverige, framförallt Customer Experience- och Säljavdelningen samt externa byråer. Rapporterar gör du till Marketing Director i Stockholm.

Dina övergripande ansvarsområden innefattar:

  • Kravställa och leda mediebyrå- och reklambyråsamarbetet gällande mediastrategi, mediaplanering, målgruppssegmentering, framtagning av budskap- och kampanjkoncept samt marknadsföringsmaterial för både offline och online, såsom tv, print, online video, sociala medier, display, SEM mm.
  • Ansvara för att driva och utveckla vår digitala närvaro i form av kanalval och den digitala kundresan. Du är specialisten som behöver kunna analysera resultat och ta actions.
  • Arbetar med konceptutveckling, skapa och utveckla kampanjer för alla kanaler till den svenska marknaden, 360-tänk. Säkerställa att kampanjer överensstämmer med den övergripande varumärkeskommunikationsstrategin.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll ex. Digital Marketing Manager, Mediastrateg.
  • Relevant utbildning inom marknad och kommunikation med digital spets.
  • Mycket god erfarenhet av att driva och leda projekt samt ha kostnadsansvar.
  • God erfarenhet av att kravställa mot mediebyrå och reklambyrå .
  • Erfarenhet av att analysera utfall av kampanjer och aktiviteter i ex. digitala kanaler.
  • God erfarenhet av att skapa samverkan och goda relationer mellan stakeholders.
  • God erfarenhet av svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap inom SEO/SEM.
  • Meriterande med erfarenhet av Adobe analytics.
  • Meriterande med erfarenhet av mediabyråsidan.

Såhär tror vi att du är
Vi tänker att du är en person som har förmågan att skapa förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor och stakeholders internt hos oss. Du är sannolikt en nyfiken och prestigelös person och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter gällande trender och ny teknik och samarbete är en självklarhet för dig! Analys och uppföljning är något som intresserar dig och du vet att det är viktigt för att kunna ta actions och nå resultat.

Mer om oss
Canal Digital är en av nordens ledande tv-distributörer, vi erbjuder tv-abonnemang via satellit och streaming till närmare 840 000 hushåll i Norden. Vi ligger i framkant med utveckling av både produkter och arbetssätt för att möta kundernas förväntningar genom hela kundresan. Canal Digital i Sverige har ca 50 anställda vid kontoret i Stockholm. Telenor är ensam ägare av Canal Digital med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Titta gärna in på: www.canaldigital.se

Intresserad?                                                                                                                                           
I den här rekryteringen samarbetar Canal Digital med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt dock senast den 2018-11-08. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se eller Sabina Axelssonsa@kimm.se Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Tjänstepension