Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadskoordinator till Ticketmaster

Ta chansen och sök det här spännande uppdraget som marknadskoordinator på Ticketmaster! Du kommer bli en del av ett härligt team och arbeta i en varierande roll. Vi ser fram emot din ansökan.

Till Ticketmaster söker vi en Marknadskoordinator. Ticketmaster är Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik och nöje. Man finns i dagsläget på mer än 20 marknader världen över. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start i början av april och pågår till 1 mars 2020. Placering i Stockholm.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag som marknadskoordinator på Ticketmaster blir att koordinera projekt och aktiviteter som innefattar marknadsavdelningen. Rollen innebär ett nära samarbete med kollegor inom hela företaget samt externa parter så som arrangörer. Du kommer skapa och hantera content i samarbete med säljavdelningen och sourca material och ansvara för bild och text. Uppdraget innebär även att du arbetar med lättare justeringar i HTML och CMS-systemet.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Koordinera projekt som innefattar marknadsavdelningen, för marknadskampanjer internt och för kunder.
  • Ansvar för epostkanalen till konsument – planering, utförande och rapportering.
  • Ansvar för annonskanalen på Ticketmaster.se 
  • Lokalt projektansvar för Ticketmaster.se
  • Planera och presentera marknadsplaner för kunders event
  • Ansvar för företagsbrandat kontorsmaterial och profilprodukter. 

Koordinator, projektledare och intresse för teknik
För att du ska trivas och lyckas i rollen som marknadskoordinator söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom internationella organisationer och är van att arbeta med digitala lösningar och har IT-teknisk förståelse. Du har förmåga att strukturera, sätta egna rutiner samt arbeta självständigt i framtagandet av material och processer. Du är van att arbeta utifrån både kund och konsumentperspektiv i din kommunikation och marknadsföring.

Du har:

  • Erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt. 
  • Erfarenhet av arbete i Salesforce.
  • Grundläggande kunskap i Photoshop, HTML och publiceringsverktyg för digitala kanaler.
  • Sälj- och konverteringsfokus gentemot kund och konsument.
  • Grundläggande kunskap i analys och framtagande av relevanta nyckeltal
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Google Analytics och Shortstack
  • Proaktivt bidra med kreativa idéer inom arbetsområdet

Som person är du en prestigelös doer. Du gillar att få arbeta i en miljö med eget ansvar, tar gärna initiativ och driver ditt arbete självständigt framåt. Du är en social person som intresserad av att skapa kontakt med kunder och bygga relationer och långsiktigt behålla förtroende.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.  

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om hur det är att arbeta på Ticketmaster och dem som bolag rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida. Har du funderingar på hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Vi som arbetar med processen heter Lisa och Anders, oss når du enklast på mail: la@kimm.se och an@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal