Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Till FANN VA teknik söker vi en Marknadskommunikatör

Som marknadskommunikatör på FANN kommer du få möjligheten att påverka och sätta en prägel på hur de arbetar med sin kommunikation och synlighet på marknaden. Du kommer att ansvara för marknadsföringen och arbeta operativt med aktiviteter tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen. Ett uppdrag för dig som snabbt vill komma in på ett företag och påverka marknadskommunikationen!

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start omgående och pågår 8 månader framåt, med placering i Täby, Stockholm.

I denna rollen kommer du få möjligheten att påverka och sätta en prägel på hur FANN arbetar med sin kommunikation och synlighet på marknaden. Som marknadskommunikatör kommer du att ansvara för marknadsföringen och helheten tillsammans med kollegorna på sälj. Du kommer vara ansvarig för att skapa marknadsmaterial och annonser för både print och digitala medier. Uppdraget innebär att du kommer jobba med att målgruppsanpassa budskapen, skapa nytt och uppdatera befintligt content samt koordinera aktiviteter/event/kurser.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ansvara för webben: utveckla och uppdatera
  • Ansvar för aktivitetskalender
  • Skapa marknads- och mässmaterial samt eventkalender
  • Annonser: print och digitalt
  • Marknadsplan och budget

Vi letar efter dig som gillar utmaningar inom marknadskommunikation. För att du ska trivas och lyckas i rollen som marknadskommunikatör på FANN är du en person som driver ditt arbete strukturerat och självständigt och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter – både strategiskt och fokuserat på det operativa arbetet. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på ett mindre bolag och gillar att ha helhetsansvaret över marknadsfrågor.

Du har:

  • Erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt. 
  • Sälj- och konverteringsfokus gentemot kund och konsument.
  • Grundläggande kunskap i analys och framtagande av relevanta nyckeltal
  • Van att arbeta strategiskt och operativt
  • Erfarenhet av arbete i Adobe programmen
  • Grundläggande kunskap i Drupal
  • Grundläggande kunskap i analys och framtagande av relevanta nyckeltal
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Google Analytics, Ads, Business.
  • Erfarenhet från Ungapped eller liknade program för nyhetsbrev/enkäter.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.  

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om hur det är att arbeta på FANN och dem som bolag rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida. Har du funderingar på hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Vi som arbetar med processen heter Lisa och Emma, oss når du enklast på mail: la@kimm.se och ekw@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal