Projektledare – Digitalt projekt till Amnesty

Appointed

Stockholm Rekrytering

Har du ett stort allmänintresse och är en vass projektledare som vill vara en del av ett nytt unikt digitalt utvecklingsprojekt med oss på Amnesty? Då kan det här vara rollen för dig!

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Amnesty International är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i framtiden. Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. 

Vår storlek är vår styrka – genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter. Tillsammans påverkar vi för att skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden.

Vill du vara en del av det arbetet? I så fall vill vi att du blir en av oss!
I rollen som Projektledare kommer du att tillhöra en arbetsgrupp om två till tre projektledare där du kommer ansvara för den tekniska lösningen kring en betalfunktion som är mycket viktig i utvecklingen av insamling. För att det ska möjliggöras kommer du att samarbeta med övriga funktioner inom organisationen som tex IT och ansvarig webbredaktör. Det här är en projektanställning på 1 år med möjligheter till förlängning. Kontoret är beläget på Södermalm i Stockholm och du kommer att rapportera till avdelningschef för Kommunikation och Fundraising.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledare för delprojekt gällande utveckling av ny process för medlemskap kopplat till månadsgivande
  • skriva och uppdatera projektplan, tidsplan samt övrig projektdokumentation och rapportering
  • leda upphandling och agera beställare av utveckling gentemot digital utvecklingsbyrå
  • leda projektgrupp med externa såväl som interna IT-resurser 
  • nära samarbete med projektledare för andra delprojekt    
  • vid behov, kunna bedöma och ta in andra resurser, tex specialist på kravspecifikation.              

Vad skulle du kunna ha för bakgrund för att trivas hos oss?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt projektledning. Du har god erfarenhet av att på en operativ nivå projektleda digitala utvecklingsprojekt i mindre organisationer/företag samt dokumenterad erfarenhet av att ha drivit projekt från start till mål med kvalitet och i tid. Du har erfarenhet från upphandling av digitala tjänster och är van beställare gentemot IT-utvecklare. Du har god insikt i vikten av olika lösningar som utgår från slutanvändaren. Du har erfarenhet av att driva delprojekt i större projekt och arbetat i olika projektmodeller. Din svenska och engelska ligger på en hög nivå, muntligen som skriftligen.

Om dig
För att lyckas i rollen har du en förmåga att samarbeta och jobba i grupp. Som person är du innovativ, kreativ, nyfiken och initiativtagande och har ett stort driv, samtidigt som du är lösningsfokuserad. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samt är flexibel och är anpassningsbar om något oförutsägbart skulle ske.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Amnesty med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist, Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-10-25. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Skicka in din ansökan idag!  

Fackliga ombud:      
Unionen: Maja Åberg tel nr 0708-605128 och SACO Ulrika Sandberg tel 072-9712461

More filled positions

Appointed

Copywriter till konsultuppdrag

Vet du hur man fångar någon på 3 ord? Vill du bli en del av ett härligt produktionsteam hos en byrå i centrala Stockholm? Vi söker dig som är duktig på att engagera genom dina texter och som är van att arbeta med texter för samtliga digitala kanaler. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig omgående – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag! Vi söker konsulter både på heltid och deltid.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Social Media Manager

POC offers a fun and creative environment within snow sports and cycling. As a Social Media Manager, you will be responsible for a clear and consistent POC experience in all communication activities across social and community channels. Based in the head office in Stockholm you’ll be part of the marketing team and report to Brand Manager. Welcome!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Content Writer

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

Share with a friend

Read more

Appointed

Innehållsproducent till Hydac (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler samt van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Då kan rollen som Innehållsproducent till Hycac vara ditt nästa uppdrag! Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more