Marketing Manager till Perimed

Appointed

Stockholm Rekrytering

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

These are some of the benefits the employer offers

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Din roll
Stora delar av arbetet är att vara proaktiv och driva Perimed in i den digitala världen samt hitta nya kommunikationskanaler som inte beprövats innan. Här ansvarar man för att vässa marknadsföringen och marknadskommunikationen. I rollen har man tydliga förväntningar och mål vilket är att profilera Perimed, öka leadsgenerering och stötta säljorganisationen på den globala marknaden. Fokus ligger på operativt arbete men också förmåga att tänka/planera strategiskt.

Ansvarsområden spänner exempelvis mellan att ta fram digital strategi till att stötta säljorganisationen med direkta säljdrivande insatser och marknadskommunikation. Rollen är placerad på huvudkontoret i Järfälla, Stockholm och rapporterar till Head of Marketing & Sales.

Rollen har många olika kontaktytor internt såväl som externt. Du har ett nära samarbete med det globala säljteamet i andra länder vilket ger utrymme att påverka och utveckla marknadsföringen och marknadskommunikationen globalt. I tjänsten innebär resor ett antal gånger per år, främst till USA och Kina.

Övergripande arbetsuppgifter är att öka koncernens försäljning genom att göra namnet Perimed och dess produkter synliga på de marknader vi arbetar på och bland de personer vi vill påverka.

Detta görs bland annat genom;

 • Medverkan vid utarbetning av företagets marknadsplan och marknadsföringsstrategi
 • Ansvara att det finns aktuellt marknadsföringsmaterial för våra produkter och lösningar
 • Medverkan och projektledning vid framställan av utbildnings- och säljmaterial (film, text, m.m.)
 • Ansvara för trafik till vår hemsida, SEO, leads-generering och konverteringsoptimering
 • Utforma strategi och optimering av kampanjer i betalda kanaler och sociala medier, tex LinkedIn
 • Ansvar för vårt Newsletter och att företagets aktuella nyheter distribueras på ett korrekt sätt
 • Vara med i nylansering av produkter och vara med i lanseringplanering och sätta marknad- och kommunikationsplaner för det (blänkare mm).
 • Ansvara för kontakten med dotterbolag i alla digitala och analoga marknadsföringsfrågor
 • Koordinera företagets aktiviteter i mässor och konferenser samt ta fram utställningsmaterial
 • Medverka som representant för Sälj- och Marknadsavdelningen vid interna utvecklingsprojekt, tex utveckla webshop

Din bakgrund

 • Erfarenhet (minst 3 år) av operativ marknadsföringskommunikation i internationell miljö med fokus på B2B
 • Erfarenhet med att arbetat nära sälj, leadsgenerering.
 • Erfarenhet och vilja att arbeta operativt, men också förmågan att arbeta strategiskt
 • Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring, bla sätta upp digital marknadsstrategi med tillhörande kanalval.                  
 • Erfarenhet av att samordna och leda marknadsföringsprojekt.(exempelvis kampanjer, enklare filmproduktion, referenscase, kundevent)                                                 
 • Mycket god kommunikativ förmåga, engelska obehindrat i tal och skrift då all kommunikation sker på engelska.
 • Intresse och koll på det senaste gällande kommunikation i digitala kanaler
 • Intresse för teknik eller medtech samt önskvärt om du arbetat med reglerade produkter, gärna mot USA-marknaden

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen har du ett nyfiket, prestigelöst och proaktivt arbetssätt och gillar digitalisering och teknik. Du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du agerar ”doer” och samtidigt får användning för dina strategiska ögon. Förmåga att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj och marknadsföring som tydlig och självklar. Vi tror att du skapar förtroende genom att vara trygg som person såväl som i din kompetens. Du gillar att arbeta självständigt och att vara specialisten inom ditt område.

Mer om Perimed
Perimed AB är ett svenskt familjeföretag som grundades 1981 och har sitt huvudkontor i Järfälla utanför Stockholm. Perimed utvecklar, tillverkar och marknadsför modern diagnostisk utrustning för att utvärdera mikrocirkulation och perifer perfusion samt perifer arteriell sjukdom. Genom att erbjuda lösningar för forskning och klinisk användning strävar vi efter att tillhandahålla rätt verktyg som hjälper dig att få värdefulla resultat för dina studier eller för att göra den bästa diagnosen för dina patienter. Perimed har en global närvaro med dotterbolag i USA, Kina, Frankrike, Italien och Tyskland. Våra kunder och försäljningsledningar i andra länder stöds av lokala distributörer eller direkt från vårt huvudkontor i Sverige. Läs mer här.

Intresserad?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i vår process går det oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Perimed med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt, senast den 3/11. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering på mc@kimm.se

More filled positions

Appointed

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Share with a friend

Read more