Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Appointed

Stockholm Konsultuppdrag

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om rollen

YAMAHA är på en re-brandingresa och söker nu dig som är en erfaren projektledare som vill vara med på resan (bokstavligen!). I den här rollen har du ansvar för att implementera ett redan framtaget visuellt material i de fysiska butikerna/återförsäljarna. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp projekt i rätt tid, med kvalitet. Du blir en del av marknadsteamet som består av fem personer och utgår från kontoret i Nacka. Du ansvarar för en projektledare samt rapporterar till Marknadschefen.

Det här är en roll med stor internationell prägel där du får möjlighet att resa till de olika butikerna och återförsäljarna, beräknat till ca 2-3 resor i månaden. Du har mycket kontakt med huvudkontoret i Amsterdam.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen hos YAMAHA ser vi att du har relevant utbildning samt är en vass projektledare sedan tidigare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att projektleda och driva re-branding utav återförsäljare. Du är van kravställare mot inhousebyråer och externa partners och har sedan tidigare jobbat med att implementera en visuell identitet i fysiska butiker. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det meriterande, men inte ett krav.

Som person ser vi att du är en flexibel person med ledaregenskaper. Som den projektledare du är har du förmågan att jobba strukturerat och leverera med kvalitet även när leveransen är hög. Beskriver andra dig som en tydlig kommunikatör som är social och stresstålig? Då kanske det här är din nästa utmaning. Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Vad händer nu?

Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se eller Rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan via annonsen. I den här processen önskar vi ditt Cv samt ett personligt brev på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Here is Yamaha Motor Scandinavia

Uddvägen 7, vån 3, Nacka

More filled positions

Appointed

Copywriter till konsultuppdrag

Vet du hur man fångar någon på 3 ord? Vill du bli en del av ett härligt produktionsteam hos en byrå i centrala Stockholm? Vi söker dig som är duktig på att engagera genom dina texter och som är van att arbeta med texter för samtliga digitala kanaler. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig omgående – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag! Vi söker konsulter både på heltid och deltid.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Social Media Manager

POC offers a fun and creative environment within snow sports and cycling. As a Social Media Manager, you will be responsible for a clear and consistent POC experience in all communication activities across social and community channels. Based in the head office in Stockholm you’ll be part of the marketing team and report to Brand Manager. Welcome!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Content Writer

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

Share with a friend

Read more

Appointed

Innehållsproducent till Hydac (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler samt van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Då kan rollen som Innehållsproducent till Hycac vara ditt nästa uppdrag! Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more