Marknadskommunikatör till Wallenstam

Appointed

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

These are some of the benefits the employer offers

 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Privat sjukförsäkring

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och vi tar miljöfrågan och det ökade behovet av trygghet i vårt samhälle på största allvar och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart. Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.Om rollen
Som Markandskommunikatör på Wallenstam kommer du att arbeta med planering och genomförande av marknadsinsatser för lokaler, hyresrätter och olika projekt. Du kommer att ta fram marknadsmaterial såsom skyltar, annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev och ha kontakt med reklambyråer samt bevaka och säkerställa Wallenstams synlighet vid nybyggen. I rollen ansvarar man även för olika kundevents, alltifrån planering till inbjudningar och praktiskt arbete på plats och uppdatering av hemsida och intranät. Du rapporterar till Marknadschef och sitter i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

 • Ta fram förslag till kommunikationskoncept och kampanjer utifrån målbilden. Vid behov med hjälp av byrå
 • Ta fram marknadsmaterial. Oftast med stöd av byrå
 • Ta fram relevant content för sociala medier för LinkedIn och Facebook
 • Skriva och distribuera digitala nyhetsbrev
 • Uppdatera och skriva på webben och för intranätet
 • Aktivt medverka på interna möten för att se potentiella kommunikationsmöjligheter att agera på
 • Sammankalla och hålla i mindre interna möten
 • Producera annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev
 • Medverka vid behov vid intern filmproduktion
 • Organisera kundevents och mässor

Vi söker dig som har

 • Flera års erfarenhet i liknande roll som marknadskommunikatör
 • Relevant utbildning inom marknad och kommunikation
 • Erfarenhet och känsla av text och bild och är en god skribent
 • Erfarenhet av beställarroll gentemot reklambyrå
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Office-paketet, InDesign, Photoshop, Illustrator, Apsis och inblick i webbpubliceringsverktyg  

Meriterande om du har branscherfarenhet, säljdrivande marknadserfarenhet samt erfarenhet av kommersiell marknadsföring och handels- och kontorsutveckling.

Vem är du?
Vi söker en kreativ person med ett stort driv, är resultatinriktad och har ett sinne för process och projektledning. Du är ansvarstagande, social, nyfiken, ödmjuk, glad och självgående och har förmåga att våga fatta egna beslut utifrån din kompetens och erfarenhet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. 

Mer om Wallenstam
Sedan vi satte spaden i marken första gången har vi ständigt blickat framåt. För att modernisera hyresrätten som boendeform. Utveckla morgondagens fastigheter, kvarter och områden. Och göra plats för livet som pågår mellan husen. Idag är vi en etablerad samhällsbyggare med 75 års erfarenhet av stadsutveckling. Något vi tar med oss när vi fortsätter att skapa framtiden på det sätt vi alltid gjort. Ett strå i taget.         

Vad händer nu?  
I den här rekryteringen samarbetar Wallenstam med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 5 januari. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p g a av GDPR. Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under jul och nyår och processen kommer att återupptas den 2 januari.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

More filled positions

Appointed

Copywriter till konsultuppdrag

Vet du hur man fångar någon på 3 ord? Vill du bli en del av ett härligt produktionsteam hos en byrå i centrala Stockholm? Vi söker dig som är duktig på att engagera genom dina texter och som är van att arbeta med texter för samtliga digitala kanaler. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig omgående – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag! Vi söker konsulter både på heltid och deltid.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Social Media Manager

POC offers a fun and creative environment within snow sports and cycling. As a Social Media Manager, you will be responsible for a clear and consistent POC experience in all communication activities across social and community channels. Based in the head office in Stockholm you’ll be part of the marketing team and report to Brand Manager. Welcome!

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Content Writer

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

Share with a friend

Read more

Appointed

Innehållsproducent till Hydac (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler samt van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Då kan rollen som Innehållsproducent till Hycac vara ditt nästa uppdrag! Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more