Web & SEO Manager till Axflow

Appointed

Stockholm Konsultuppdrag

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

These are some of the benefits the employer offers

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ditt Uppdrag

Vi söker dig som operativt vill planera, producera och utveckla AxFlows webb. Du kommer utgå från vårt huvudkontor här i Stockholm men AxFlow verkar i en internationell miljö och du har daglig kontakt med våra webredaktörer i andra länder inom Axflowgruppen. Du kommer också vara med och marknadsföra våra varumärken och lösningar samt bidra till ökad trafik och konvertering på hemsidan. Du kommer ha det fulla ansvaret för webben och SEO-arbetet och jobbar nära ditt marknadsteam om fem personer och rapporterar till Director of Marketing and Communication.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utveckling och underhåll av vårt CMS som är Episerver.
 • Bidra till omvandlingen/utvecklingen av den digitala plattformen med fokus på SEO och Google analytics etc), med fokus på trafik och leadsgenerering.
 • Utveckling av arbetet med Product Information Management system (PIM) i InRiver.
 • Underhåll och utveckling i deras Private Label webbsida genom WordPress.
 • Sätta strategier för alla AxFlows marknader kring SEO och webb.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Du har projektledande egenskaper vilket gör att du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att uppnå önskat resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du får arbeta hands on samt är välbevandrad i webbpubliceringsverktyg.

Du har ett intresse för datadrivet arbete och vana av att arbeta med SEOprinciper och god förståelse för google analytics. Tidigare har du kanske jobbat inom B2B och lockas av en internationell miljö. Vidare har du en förmåga att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj- och marknadsföring som tydlig och självklar.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av web/content ansvar inklusive produktion av marknadskommunikation.
 • God vana av webbpublicerings verktyg som WordPress eller Episerver.
 • God vana och track record av SEOoptimerat arbete och arbetat i google analytics, Advanced Web Ranking och liknande.
 • Flytande i Engelska och Svenska i både tal och skrift.

Om Axflow Holding AB

AxFlow Group is the Fluid Handling Solutions business group within Axel Johnson International. AxFlow specialises in the marketing, distribution and provision of complete sales engineering services for high-quality fluid-handling equipment. The AxFlow Group serves customers in the ceramics, chemical & petrochemical, food, pharmaceutical, pulp & paper, and water & waste water industries with equipment from world-leading manufacturers. High standards of technical competence, a comprehensive range of products and services, commitment and integrity have contributed to the company’s steady growth since its establishment in 1989. The AxFlow Group is active in 32 countries and has approximately 1000 employees and an annual turnover of EUR 300 million.

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

I det här uppdraget söker vi dig som vill bli projektanställd konsult på KIMM & Wise Professionals. I och med att vår kund har ambitionen att på sikt anställa konsulten ifråga så är det viktigt att du har samma inställning till det.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Axflow med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta ansvariga konsultchefer Anders Norrman, an@kimm.se eller Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi har däremot semester fram till v. 32, så återkoppling kan dröja något.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Here is AxFlow Holding AB

Sveavägen 151, Stockholm

More filled positions

Appointed

Copywriter till konsultuppdrag

Vet du hur man fångar någon på 3 ord? Vill du bli en del av ett härligt produktionsteam hos en byrå i centrala Stockholm? Vi söker dig som är duktig på att engagera genom dina texter och som är van att arbeta med texter för samtliga digitala kanaler. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig omgående – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag! Vi söker konsulter både på heltid och deltid.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Content Writer

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

Share with a friend

Read more

Appointed

Innehållsproducent till Hydac (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler samt van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Då kan rollen som Innehållsproducent till Hycac vara ditt nästa uppdrag! Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

DNB Northern Europe söker Kommunikationschef

DNB Northern Europe befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi en Kommunikationschef med digital spets och framtidstänk. Vi söker dig som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och som vill arbeta nära ditt kommunikationsteam. Ditt uppdrag omfattar såväl extern som intern kommunikation, media, press, sociala medier till ledarkommunikation.

Stockholm Share with a friend

Read more