Content Writer

Appointed

Rekrytering

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

These are some of the benefits the employer offers

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Ditt uppdrag

Du är en vass skribent som tycker att det både är riktigt roligt och lätt att kommunicera via text i olika kanaler. Arbetet kommer vara varierande och beröra många olika områden såsom bland annat bostadsmarknaden, inredning och boendefrågor. Fastighetsbyrån har en hemsida med drygt 1 miljon unika besökare varje vecka och en Facebooksida med 440 000 följare och det är två av de plattformar som du får möjlighet att påverka med riktigt bra innehåll. Du ansvarar för att förse Fastighetsbyråns intranät och sociala kanaler med innehåll och har även en dialog med kontor runtom i Sverige i sociala mediefrågor.

Du ingår i markandsteamet på 11 personer och rapporterar till PR & Kommunikationschef. I rollen ingår att producera, publicera och sprida innehåll i företagets externa kanaler (webb, nyhetsbrev, kampanjer).

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Producera, publicera och monitorera innehåll på företagets intranät och andra interna kanaler.
  • Stötta ansvariga projektledare och områdeschefer i intern kommunikation (texter, manus, filmer, presentationer).
  • Publicering av inlägg, löpande hantering och uppföljning av företagets centrala sociala medier.
  • Delaktig i framtagning av rörligt material och större produktioner.
  • Delaktig i content-planering, redaktion, uppföljning och rapportering.

Om dig

Vi söker dig som är en driftig, kreativ och strukturerad person som vill ta operativt ansvar för företagets content. Du älskar det skrivande ordet och att skapa kommersiella texter och internkommunikation anpassat till olika målgrupper. Du är nyfiken, har bra koll på trender och förstår möjligheterna med insiktsdriven kommunikation. Du är en social person som gillar att ha många kontaktytor och samarbete. Du har arbetat med sociala medier och har bra koll på olika kanaler. Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förmodligen som redaktör, content writer eller social media manager. Universitetsutbildning inom marknadsföring/kommunikation är meriterande.

Om Fastighetsbyrån HK

På Huvudkontoret arbetar 50 personer som leder, driver och supportar en kedja med över 1 900 medarbetare. Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Vad händer nu?   

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbetet denna rekrytering samarbetar Fastighetsbyrån med KIMM.

Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna mig som är ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se. Urval sker löpande och kan tillsättas innan utgivet datum.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Here is Fastighetsbyrån HK

Västra Järnvägsgatan 7, Stockholm

More filled positions

Appointed

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Project & Production Leader – Arken Zoo/Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Swedish team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Leader to join our Swedish Marketing team in Stockholm

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Social Media & Content Manager till Beijer Byggmaterial

Till servicekontoret i Stockholm söker vi nu en Social Media & Content Manager. Vi söker dig som är van att utveckla närvaro i sociala medier samt ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering till publicering. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med start i januari till augusti 2021.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Sälj- och marknadskommunikatör – DNB Bilfinans SE

Vi söker en självgående, proaktiv och mångfacetterad kommunikatör som ser kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar. Här får du både skapa din egen roll men också påverka företagets framdrift. Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform hos oss? Varmt välkommen med din ansökan till DNB Bilfinans SE

Share with a friend

Read more