FRUKOSTSEMINARIUM | KIMM | GROWTH HACKING

Growth Hacking, vad är det egentligen och är det något man som marknadsförare och kommunikatör behöver ha koll på? Vi får många frågor kring detta av er kunder och välkomnar er till en informativ och inspirerande frukost där vi försöker bena i Growth Hacking-begreppet.

Vi gästas av Peter Ingman, Co-Founder Growth Tribe Sweden AB och Madeleine Lindgren Lassoued – Global Head of Marketing @ M (Volvo Car Mobility). Peter kommer ge er en crash course i vad Growth Hacking är och Madeleine kommer med inspiration om hur marknadsföringen förändras och hur man bygger en marknadsavdelning i en ny tid där teknologi och data är viktigare än någonsin.

DATUM: 10 maj 2019

TID: 07:45-09.30 (seminariet börjar 08.15)

PLATS: Generator Hostel, Torsgatan 10, Stockholm

Peter Ingman – Co-Founder Growth Tribe Sweden AB

Peter är en väl- och erkänd kommunikationsspecialist och serieentreprenör. Han har startat och hjälpt många start-ups och scale-ups med tillväxt och affärsutveckling. Peter driver Growth Tribe i Sverige där han innehar rollen Chief Growth Officer (CGO), samt är grundare av SaaSbolaget 2BPublished (Content Marketing) och är investerare i media och martech. Som inspiratör och mentor arbetar Peter med att förändra synen på modern marknadsföring till en som är mer datadriven och där det taktiska arbetet sker gradvis genom många små experiment snarare än som återkommande kampanjer. Peter grundade även Mynewsdesk som han sålde och lämnade 2015.

Madeleine Lindgren Lassoued – Global Head of Marketing @ M (Volvo Car Mobility)

Madeleine har en bakgrund inom Tech & Start Up. Hon gick in som digital marknadschef med uppdraget att bygga upp den datadrivna marknadsföringen från grunden och driva den digitala förändringen på Bisnode. Hon byggde upp och skapade en ny datadriven marknadsavdelning där avdelningen redan första året blev nominerad till ”Årets inhouse-avdelning” och ”Årets digitala aktivitet”. Sedan januari 2019 har hon börjat en ny resa som Global Head of Marketing på M (Volvo Car Mobility) där hon ska bygga upp den digitala marknadsföring globalt. Hon sitter med i olika nätverk och ledningsgrupper inom datadriven marknadsföring.

Välkommen önskar gänget på KIMM/Wise Professionals!

Anmälan

Fler event

Just nu håller vi på att förbereda kommande event. Håll ögonen öppna!