Hyra eller rekrytera marknadskoordinator

Marknadskoordinatorns roll och möjligheter förändras i takt med den digitala utvecklingens framfart. Därvid är det viktigt att personen som axlar denna roll hänger med i svängarna, har koll på läget och inte är rädd för förändringar. När du väljer att hyra eller rekrytera marknadskoordinator via KIMM är det just den typen av personligheter vi presenterar dig för. Hos oss får du hjälp med att rekrytera eller hyra marknadskoordinator med rätt kompetens för ditt företag.

Marknadsavdelningen på ett företag har ofta fullt upp. Det är köpta mediekanaler som ska ses över, sociala medier som ska uppdateras och digital PR som ska hanteras. Och vem har koll så att allt rullar på som det ska? Marknadskoordinatorn. Det är personen som håller i de övergripande trådarna, råddar i detaljerna och tar sig an kreativa processer samtidigt som denne håller huvudet kallt och jobbar för att öka företagets varumärkespositionering. Men hur vet du att marknadskoordinatorn du har rekryterat eller hyrt in håller måttet? Det vet du när du har tagit hjälp av oss på KIMM. Med bakgrund från kommunikationsbranschen har vi specialistkompetens på området och gör oss till rätt byrå att hjälpa dig när du behöver rekrytera eller hyra en marknadskoordinator. Vi vet vad branschen kräver och vilken personlighet som passar i rollen som en nytänkande, anpassningsbar och fokuserad marknadskoordinator. Tillsammans sätter vi upp en kravprofil för att pin pointa just den person som behövs hos ditt företag. Därefter sköter KIMM resten – från urval och intervju till presentation och uppföljning.

 

Rekrytera marknadskoordinator via KIMM

Rätt person på rätt plats, ett mantra som många inom rekryteringsbranschen använder sig av. KIMM också, men vi menar det verkligen. När du har behov av att rekrytera en marknadskoordinator till företaget är det av största vikt att det är rätt person som får uppdraget. Det är vad vi på KIMM säkerställer. Vid en rekryteringsprocess är det mycket som ska stämma och vi tar det hela ett steg längre. Vårt fokus är inte bara att leta fram personen med de rätta kvalifikationerna och teoretiska kunskaperna, utan vi ser även till att verkligen matcha ihop dig som kund med personen du klickar med. När du väljer att ta hjälp av oss för att rekrytera en marknadskoordinator så ser vi till att leverera personen med den vinnande personligheten, drivet och viljan att få just ditt företag att växa och frodas.

 

Hyra marknadskoordinator för kortare uppdrag

Att hitta rätt person till företaget är inte helt lätt och kräver en del arbete. När du anlitar oss på KIMM hjälper vi dig att hyra marknadskoordinator och ser till att matchningen mellan dig och konsult blir så bra som möjligt. Med hjälp av oss får du en kompetent marknadskoordinator med koll på läget att tillsätta i företaget. I vårt stora nätverk av kandidater för uppdraget har vi drivna personer som snabbt kan vara på plats hos dig. Våra kandidater har grym koll på marknadskommunikation, olika kommunikationskanaler och kan se till att du får bästa möjliga ROI (Return of Investment) på marknaden du investerar i. Att hyra marknadskoordinator med oss är enkelt. Vi ser till att tillsätta ditt behov snabbt och garanterar att vår inhyrda konsult kommer att arbeta med ditt företag och varumärke i fokus – låt oss hjälpa dig att hyra marknadskoordinatorn du saknar helt enkelt.

Kontakta oss