Skip to content

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Malmö

Letar du efter ett rekryteringsföretag eller konsultbolag inom marknad och kommunikation i Malmö? Välkommen hit! Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Tillsammans bygger vi framtidens marknadsavdelningar och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr! 

Rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation i Malmö

Vill du bygga ditt eget dream-team inom marknad och kommunikation? Vår passion för rekrytering och för branschen gör att vi förstår din organisations utmaningar samt kandidatens mål och drömmar. Du kan vara säker på att du får rätt medarbetare utifrån ditt unika behov – oavsett om det gäller enstaka specialister eller att bygga en helt ny marknad- eller kommunikationsavdelning. Med oss som rekryteringspartner inom marknad och kommunikation här i Malmö, blir allt lite enklare och roligare.

Söker du jobb inom marknad och kommunikation i Malmö?

Vi hjälper dig som söker nytt jobb inom marknad och kommunikation att landa ditt drömjobb! Var du än befinner dig i karriären så kan du vara säker på att vi sätter dig i första rummet och stöttar dig. Oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Att byta jobb ska vara båda enkelt och roligt. Tillsammans ser vi till att yrkeslivet blir ett roligt äventyr. Kontakta oss för att komma i kontakt med en av våra kollegor i Malmö.

Äventyrligt konsultbolag i Malmö inom marknad och kommunikation

För att ni som företag ska lyckas attrahera rätt kandidat och/eller konsult så står vi på KIMM redo att erbjuda er vår expertis när det kommer till att hitta specialister inom marknad och kommunikation. Vi har själva arbetat i branschen och förstår vilka utmaningar du står inför. Med vårt starka konsultnätverk och vårt rådgivande tillvägagångssätt ser vi till att du får den hjälp du faktiskt behöver. Våra konsulter står redo med relevant erfarenhet, kunskap och eget driv för att hjälpa er möta dagens och framtidens behov.

Rätt chef och ledare inom marknad och kommunikation sätter fart på er organisation

KIMM hjälper dig att hitta rätt chef och ledare inom marknad och kommunikation för just er. Med flera års erfarenhet av att tillsätta marknadschefer, marknadsansvariga, CMOs och Kommunikationschefer ser vi till att du hittar rätt individ för era unika behov. Våra skräddarsydda lösningar gör att du får den hjälp du behöver och snabbt! 

Kandidatresan i fokus för att få de bästa talangerna inom marknad och kommunikation

Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa den bästa kandidatresan och upplevelsen. Genom snabb återkoppling och förståelse för just kandidaten och konsultens utmaningar ser vi till att de kommer tillbaka när det är dags för deras nästa äventyr. 
Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan! 

Smarta lösningar för dig som söker en marknadskonsult i Malmö 

För att vi ska kunna hjälpa dig och dina kollegor i Malmö att hitta rätt konsult inom marknad och kommunikation behöver vi förstå era utmaningar och övergripande mål. Vi börjar därför alltid våra processer med en behovsanalys för att säkerställa av vi förstår vad ni behöver. Detta för att även kunna guida er i beslut som rör kompetensförsörjning inom marknad och kommunikation. Vårt mål är att bli en långsiktig partner du vänder dig till när du har frågor och funderingar. Du kan din verksamhet och vi kan kompetenslösningar inom marknad och kommunikation. Tillsammans hittar vi rätt väg framåt! 

Ett rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation du kan lita på!

För att ni ska säkra er affär, bygga hållbara team och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och inte bara se vilka utmaningar du har nu utan också tänka ett steg längre.

Let’s talk!

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!