AD till Erik Olsson Fastighetsförmedling

Stockholm

Är du en driven AD som vill vara en viktig del i vårt marknadsteam där du får möjlighet att förvalta och vidareutveckla vår kommunikation? Då är det just dig vi söker!

Sök rollen Senast 10 augusti, 2017

Erik Olsson Fastighetsförmedling står inför en kraftig tillväxt och flyttar fram positionerna med stärkt marknadsplattform och ännu fastare grepp om bostadsmarknaden i alla regioner för bostadsrätter och villor. Vi vet att det är ett stort beslut att sälja sin bostad med många känslor inblandade så nu söker vi en AD som vill vara med på vår resa att nå vår vision att bli marknadens bästa mäklare.

Om jobbet
Du är visuellt ansvarig för Erik Olsson Fastighetsförmedling genom att lyfta varumärket och vidareutveckla den grafiska formen. Du har en känsla för design, ett öga för detaljer och helhet med ett starkt intresse för varumärkesprofilering. Att jobba i team, argumentera och lyssna, liksom att presentera, leverera och kunna hantera korta deadlines är en självklarhet för dig. Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Du ansvarar för att underhålla, konvertera och ta fram design för webb.
  • Du är bollblank till bolagets originalare och arbetar sida vid sida med webbutvecklarna
  • I denna roll ansvarar du även för att ta fram idéer, koncept och grafisk design och göra ut dem i webb, print, film, sociala medier, kreativa koncept och event
  • Att utveckla kreativa koncept tillsammans med resten av marknadsteamet
  • Driva både små och stora projekt.
  • Dela med dig av ditt engagemang, din kompetens och din personlighet.

Teamet på marknadsavdelningen består i dagsläget av bland annat copywriter, originalare, eventkoordinator, marknadsassistent och projektledare du rapporterar till Projektledare Marknad.

Din bakgrund
Vi tror att du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete som grafisk formgivare och/eller Art Director, på reklambyrå eller inhouse. Du har god kännedom om och arbetar obehindrat i Creative Suite och meriterande om du har jobbat i EpiServer. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning från ex. Berghs eller Konstfack är meriterande men inget krav. Har du rätt erfarenheter och personlighet så väger det upp mot den formella bakgrunden. Internationell utbildning är ett plus.

Är du den vi söker?
För att trivas i rollen som AD hos oss är det viktigt att du har ett tydligt affärstänk och vilja att skapa effekt med ditt arbete. Du är stabil och är bra på att se helheten och skapa en överblick. Du är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott mått av sunt förnuft. Vi är en arbetsplats i frammarsch med mycket fart och energi. Viktigt är att du trivs i denna miljö! Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har det som krävs för att lyckas i denna roll, tveka inte att söka denna tjänst. Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som AD till just ditt nästa steg. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Mer om oss
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 300 anställda med en omsättning på ca 250 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg och Varberg.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Erik Olsson Fastighetsförmedling med KIMM. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV, personligt brev och portfolio via www.kimm.se senast 2017-08-10. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Om du har frågor kring tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.sev.27-30 tar vi en paus i processen för semesterledighet därefter återupptar vi processen.

Varmt välkommen med dig ansökan!

Sök rollen Senast 10 augusti, 2017

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök