Vi söker kommunikatörer till KIMMS konsultverksamhet

Stockholm Konsultuppdrag

Just nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult inom kommunikation, information, marknad och media via KIMM & Wise Professionals.

Sök rollen Senast 5 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Just nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult inom kommunikation, information, marknad och media via KIMM & Wise Professionals. Är du tillgänglig för nytt uppdrag redan imorgon och har relevant arbetslivserfarenhet? Skicka gärna in ditt CV och bifoga ett personligt brev så fort som möjligt så återkommer vi om ett behov uppstår som kan passa dig!

Ditt uppdrag
Konsultuthyrningsverksamheten på KIMM växer och just nu har vi många kunder som söker en Kommunikatör. Våra kunder är båda stora och små och är verksamma inom varierande branscher. Vi söker därför dig som är tillgänglig för ett nytt spännande uppdrag med kort varsel.

I rollen som uthyrd konsult via KIMM ställs det stora krav på flexibilitet, initiativförmåga och prestigelöshet. Du förväntas snabbt komma in i ditt uppdrag och på kort tid leverera resultat. Du får på detta sätt en unik möjlighet att bygga ditt CV och utvecklas inom ditt område.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kommunikation, information, marknad och media. Kanske har du jobbat som kommunikatör, informatör eller liknande i tidigare roller oc ser det som en rolig utmaningar att arbeta som konsult! Hos oss på KIMM kan du både vara konsult direkt via oss alternativt vara underkonsult. 

 

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag, vanligtvis mellan 3-9 månader, hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Som konsult hos KIMM erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer
Är du varmt välkommen att kontakta;
kandidatansvarig Erik Värendh Månsson- evm@kimm.se
Konsultchef Anders Norrman- an@kimm.se
Konsultchef Paola Banegas- pb@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 5 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paola Banegas

Paola Banegas

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök