Content Manager till EVRY

Stockholm Rekrytering

EVRYs marknadsavdelning växer och nu söker vi en duktig skribent som är van att skriva allt från koncept och paketering av tjänster till casebeskrivningar och whitepapers. Kanske är du vår nya kollega?

Sök rollen Senast 9 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag.  


Din roll

Huvudsakligt ansvarsområde i rollen är att skriva och producera content för olika kanaler, främst de digitala. Med utgångspunkt från målgrupp och sammanhang måste du kunna omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap och ta ut det i konkret text. I rollen ingår också att vid behov hjälpa till att publicera texterna. Du arbetar bl a nära våra Market Units och i team med övriga på Marketing & Communication och rapporterar till VP Marketing & Communication. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Solna, Stockholm.

Arbetsuppgifter

 • Strategiskt ansvar för copyplattform och tonalitet i all EVRYs kommunikation
 • Planera, skriva och producera kundcase, artiklar och whitepapers.
 • Driva ett redaktionsråd och ansvara för insamling av relevanta content-idéer.
 • Skriva för hemsida, sociala medier och intranät samt marknadskampanjer vid behov.
 • Huvudansvar för att företagets blogg har relevant innehåll som driver trafik till hemsidan.
 • Bistå webbredaktören med publicering av content på sociala medier och på hemsidan.
 • Planera och producera externa nyhetsbrev och anpassa innehåll i e-postutskick för lead nurturing-kampanjer.
 • Planera och producera rörligt material med synopsis och manus för film.
 • Samla in content, skriva och skicka ut vårt veckovisa interna nyhetsbrev.


Om dig

Du är en kreativ och självgående person som gillar att ta mycket eget ansvar, som genererar nya idéer och tänker utanför boxen. Du planerar utan problem ditt eget arbete, är snabbfotat och proaktiv med förmågan att hantera parallella projekt och korta deadlines. Du är serviceminded och tack vare din sociala kompetens har du förmågan att hantera olika typer av människor och samarbeta väl med andra. Du har god förståelse för business och affärsverksamhet och framför allt trivs du i en organisation som förändras och växer och där du ställs inför nya utmaningar.

Kompetenser

 • Utbildad copy från Berghs och/eller motsvarande högskoleutbildning inom marknadsföring, kommunikation och journalistik.
 • Mycket god kommunikatör med minst tre års erfarenhet från arbete som skribent med contentproduktion online, för sociala media, digitala kampanjer, externweb och intranät.
 • Ska obehindrat kunna skriva och redigera texter på svenska och engelska för alla typer av kommunikationskanaler, digitalt som i print.
 • Vana vid att självständigt driva processen att hitta relevanta nyheter och content att publicera i företagets olika kanaler.
 • Erfarenhet från e-postmarknadsföring och verktyg för nyhetsbrev (t ex Apsis) och Marketing Automation/Lead Management.
 • Har kunskap om sökordsoptimering (SEO) och analysverktyg som Google Analytics.
 • Hanterar Officepaketet dagligen samt bildhantering i Photoshop.
 • Erfarenhet från webbpublicering/CMS-verktyg som t ex Episerver.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Vi lägger stor vikt på kompetensutveckling – vill du utvecklas inom ditt område, eller kanske testa på något helt nytt, finns vi som stöd för att göra det möjligt. På EVRY blir du en viktig pusselbit i arbetet med att förflytta våra kunder till den digitala framkanten och förenkla människors vardag. På marknadsavdelningen har du glada, engagerade och drivna kollegor som motiveras av ett gemensamt mål – att bygga ett starkt digitalt varumärke för EVRY på den svenska marknaden.

Intresserad?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 augusti. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 
Vecka 29-31 tar vi en paus i processen för semesterledighet och påbörjar urvalet v.32.

Sök rollen Senast 9 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Senior Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök