Bonava söker en junior Marknadsstrateg med intresse för konceptualisering

Stockholm Konsultuppdrag

Är du i början av din karriär och har en förmåga att tänka konceptuellt, intresse för bostadsbranschen, samhällsutveckling och medföljande utmaningar? Då är det just dig vi söker!

Sök rollen Senast 10 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till Bonava söker vi en junior Marknadsstrateg. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/ Wise Professionals på heltid med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå under ett år, med möjlighet till förlängning. 

Om Bonava
Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1 600 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13.5 miljarder kronor 2016. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

I rollen som Junior Marknadsstrateg blir du en viktig del av teamet på marknadsavdelningen som idag består av cirka 15 personer, där  drygt hälften sitter på kontoret i Stockholm och resterande i Göteborg, Uppsala och Linköping.

Om uppdraget
Som junior Marknadsstrateg kommer du att arbeta med att identifiera och kartlägga affärsmöjligheter utifrån ett tydligt kundperspektiv med utgångspunkt i Bonavas affärsstrategi. Ditt arbete kommer att ligga till grund för hur framtidens boende utformas. Du arbetar nära Analytiker, Affärsutvecklare, Arkitekter, Projektchefer och Marknadskommunikatörer. . I ditt dagliga arbete handleds du av en erfaren Strateg som också ansvarar för fördelning av olika arbetsuppgifter. Du rapporterar till Marknadschefen för Sverige. Exempel på arbetsuppgifter;

 • Konceptualisering av Bonavas bostadsprojekt utifrån Bonavas kundlöfte och ett differentierat erbjudande på marknaden.
 • Förbereda och leda grupparbeten och workshops inom kundlöfte/social hållbarhet samt konceptutveckling.
 • Stötta projektchefer processen och i implementeringen av kundlöfte och koncept.
 • Driva Bonavas arbete med kommun- och medborgardialog i enskilda projekt.
 • Tolka analyser och rapporter för utveckling av vårt kundlöfte och vår konceptualisering.
 • Säkerställa övergången från konceptualisering till tydlig marknadskommunikation i projekten.
 • Utarbeta beslutsunderlag.
 • Delta i arbetet med att ta fram kundinsikter.
 • Arbeta med konkurrent- och omvärldsbevakning.

Uppdraget täcker Bonavas marknader i Stockholm, Uppsala, Linköping och Umeå. Jobbet innebär därför en del resor och cirka 1 dag i veckan arbetar du på vårt kontor i centrala Uppsala.

Erfarenhet och personliga egenskaper
Högskola eller motsvarande med inriktning mot statistik, samhällsplanering, fastighet, hållbarhet eller dylikt. Idag är du sannolikt på ditt första eller andra jobb efter dina högskolestudier och har cirka ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är till din fördel om du har arbetat inom analys eller andra konsultfrågor inom bostads/fastighetsbranschen, men det är inget krav. Har du erfarenhet inom konceptutveckling är det starkt meriterande.

Du har en god analysförmåga och erfarenhet att dra slutsatser från undersökningar och kundinsikter. God förmåga att utrycka dig i tal och skrift samt bekväm med att presentera resultat inför stora och små grupper. Du trivs med att leda projekt, arbetsgrupper samt workshops och är duktig på att argumentera för sin sak.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Månsson evm@kimm.se och konsultchef Paola Banegas pb@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 10 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paola Banegas

Paola Banegas

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök