Projektledare Insamling till Insamlingsstiftelsen Choice

Stockholm Rekrytering

Vi söker en driven och resultatinriktad person som vill vara med att bygga upp vår insamlingsavdelning. Avdelningen är en helt ny enhet som kommer att bli mycket viktig för oss framöver.

Sök rollen Senast 12 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell organisation som arbetar tillsammans med läkarstudenter för att öka kunskapen om ANT och dess påverkan på kroppen samt förbättra hälsan bland ungdomar. Det gör vi genom preventiva insatser i gymnasieskolor där läkarstudenter utbildar elever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. Vårt mål under 2017 är att öka omsättningen  genom att få företag och privatpersoner att vilja sponsra stiftelsen för att kunna öka verksamheten i Sverige och starta igång och etablera oss utomlands.

Rollen

Som Projektledare har du ansvar för stiftelsens insamlingsverksamhet och målet med den nyinrättade tjänsten handlar om att vara med att leda och utveckla Insamlingsstiftelsen samt att bygga upp Insamlingsavdelningen. Choice har precis fått 90-konto vilket gör att vi nu kan börja arbeta mer strategiskt så ett stort fokus i rollen kommer vara att kontakta företag och få dem vilja sponsra verksamheten. Framförallt innebär rollen att få fler människor att känna till Insamlingsstiftelsen Choice genom marknadsföring och PR. Under hösten börjar förberedelserna för Choicedagen –  ett viktigt event som du driver tillsammans med övriga medarbetare. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter för rollen. Tjänsten rapporterar direkt till vd och är placerad i centrala Stockholm.
 
Exempel på arbetsuppgifter

 • Sätta en plan hur vi ska arbeta med marknadsföring, PR och sociala medier för att stärka varumärket Choice.
 • Skapa aktiviteter, insamlingskampanjer och events som t ex Choicedagen.
 • Skapa samarbeten med sponsorer och företag till olika events där vi berättar om verksamheten
 • Boka in möten med kommuner och skolor och få dessa att vilja samarbeta med Choice.
 • Skriva ansökningar till bidragsgivare som stiftelser/fonder och myndigheter. 

Om dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av insamlingsarbete inom en ideell organisation men främst ser vi att du har en bakgrund inom projektledning, sälj- och/eller marknadsföring. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och gärna i engelska. Och hanterar dagligen Office-paketet. Du har erfarenhet av marknads- och målgruppsanalys samt segmentering och individanpassning av kommunikation för att öka engagemang och respons.

 Du kommer att lyckas i rollen om du är en utåtriktad och relationsskapande person som skapar förtroende och får med dig människor. En självgående och lösningsorienterad projektledare som har förmåga att ta initiativ, genomföra, leverera, följa upp och utveckla. Du är positivt inställd och tycker det är kul att jobba högt och lågt som brett.  Du kan identifiera och attrahera nya målgrupper genom att vara kreativ och vågar testa nya metoder.  projektledarutbildning 

Mer om Choice

Insamlingsstiftelsen Choice (grundades 2010) är en ideell organisation som arbetar tillsammans med läkarstudenter för att öka kunskapen om ANT och dess påverkan på kroppen samt förbättra hälsan bland ungdomar. Det gör vi genom preventiva insatser i gymnasieskolor där läkarstudenter utbildar elever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. Vår vision är ett samhälle där alla ungdomar har en god hälsa och en bra start i vuxenlivet. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Linköping, Örebro, Göteborg, Lund och Umeå. Hos oss är att alla medarbetare är lika viktiga och vi är ett glatt och positivt gäng som har väldigt roligt på jobbet! 

Intresserad?

Tjänsten är en Projektanställning på 6 månader med stor möjlighet till förlängning och fast anställning. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna Robert Åkesson, VD på 070-795 71 98.Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.kimm.se senast 2017-08-13. Urval kommer att ske i slutet av v.32.
Obs! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

 

 

 

 

Sök rollen Senast 12 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Insamlingsstiftelsen Choice

Artillerigatan 6, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Senior Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 12 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök