Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Stockholm Rekrytering

Är du en initiativrik och leveranssäker projektledare som brinner för att bidra till uppsatta mål och skapa resultat? Vill du vara och bidra till Preems fortsatta utveckling mot ett hållbart samhälle? Då kan du vara den person vi söker!

Sök rollen Senast 20 augusti, 2017

Jobba för framtiden redan idag!

Som Projektledare Marknadskommunikation projektleder du marknadskommunikationsaktiviteter som ökar volym och lönsamhet samt stärker Preems varumärke inom olika segment. Du ansvarar för allt ifrån strategi till operativt genomförande i dina projekt och du får också möjlighet att aktivt medverka i utvecklingen av affärs- och marknadsplan utifrån övergripande fastställd plan. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du ser det som självklart och naturligt att samverka med både interna intressenter samt externa byråer och samarbetspartners.

Rollen som Projektledare Marknadskommunikation ingår i avdelningen Marknadskommunikation inom sektion Marknad. Du rapporterar till Chef Marknadskommunikation och blir del av ett team på fyra personer. Rollen är placerad på Preems huvudkontor i fina lokaler vid Stadshagen nära kollektivtrafik.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Har du den här bakgrunden?

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet av såväl strategiskt som operativt marknadskommunikationsarbete (kampanjer och marknadsaktiviteter) med fokus på B2B. Du är en vass projektledare med en helhetssyn gällande allt ifrån budgetering, analys, kundinsikt, strategi, planering, implementering, ledning och uppföljning. Du har byggt erfarenhet och kompetens inom content marketing, och har koll på det senaste gällande kommunikation i digitala kanaler. Du är van att samarbeta med samt agera köpare och kravställare gentemot externa byråer. Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande från exempelvis Berghs School of Communication, IHM eller IHR. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

 

Är det här du?

Vi söker dig som har ett nyfiket och proaktivt arbetssätt där du vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Du är initiativtagande, resultat-, och handlingsinriktad med förmåga till en egen drivkraft. Du är intresserad av affären och trivs allra bäst när du får arbeta med såväl strategi som genomförande.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att är en prestigelös lagspelare som är trygg som person såväl som i din kompetens. Vi tror att du kan utmana och ställa krav men är också lyhörd och delar med dig av din kunskap. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär här.

 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Preem med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2017-08-21. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post.

Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius på cw@kimm.se eller 08-555 290 00. Vecka 28-31 tar vi en paus i processen för semesterledighet. Vi påbörjar urvalsarbetet efter den 13 augusti.

Fackliga kontaktpersoner hittar du här.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Sök rollen Senast 20 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Camilla Waernelius

Camilla Waernelius

Senior Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök