Marknadskoordinatorer sökes till vår konsultverksamhet!

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker nu Marknadskoordinatorer till KIMM/Wise Professionals konsultverksamhet i Stockholm. Uppdragen varierar i längd och innehåll. Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 5 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Tycker du det är kul med varierande arbetsuppgifter? Är det viktigt för dig att få vara kreativ och se att ditt arbete ger resultat? Är du ordningsam och självgående? Då är förhoppningsvis denna typ av uppdrag helt rätt för dig!

Ditt uppdrag
Uppdragen varierar i längd och innehåll. Generellt som Marknadsassistent kan uppgifterna bestå av att delta i planering av mässor och event, uppdatera hemsidor, kundundersökningar, ta fram annonser, vara med och koordinera framtagandet av säljmaterial, tryck och inköp, hantera sociala medier mm.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Såklart avsätts tid för upplärning men det krävs också att man har förmåga att snabbt komma in i arbetsrutiner och system eftersom behovet av förstärkning hos våra kundföretag ofta är omgående.

Din bakgrund
För rollen som Marknadsassistent söker vi i första hand dig som har ett eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning, reklambyrå eller liknande. Meriterande är såklart om du har utbildning inom marknadsområdet! Du har goda kunskaper i engelska och svenska, kan arbeta obehindrat i Office-paketet och har systemvana.

I ditt uppdrag kommer du att ha nytta av att vara noggrann, effektiv, kreativ och självgående. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

Konsultrollen hos KIMM
Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Vi har det yttersta ansvaret för att du mår bra och trivs på din arbetsplats. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som Marknadsassistent via KIMM/Wise Professionals. Denna annons är inte kopplad till ett specifikt uppdrag. Om det inte blir aktuellt att i dagsläget träffas kommer vi att spara din profil och kontakta dig om vi får in ett passande uppdrag!

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att mejla kandidatansvarig Erik Värendh Månsson; evm@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi finns i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är idag ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Sök rollen Senast 5 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Erik Värendh Månsson

Erik Värendh Månsson

Kandidatansvarig, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök